rus iyidir.
zaho66 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım Zahid Cihazım mi 14 ultra Konum Türkiye Katılım 1 Şubat 2024 Konular 30 Mesajlar 434 Çözümler 2 Tepkime puanı 77 Puanları 43 12 Mart 2026 #21 rus iyidir.
S suleyman_yunus32 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım Süleyman Cihazım Xiaomi 15 Ultra Yaş 38 Konum Türkiye Katılım 14 Haziran 2023 Konular 26 Mesajlar 568 Çözümler 2 Tepkime puanı 189 Puanları 58 12 Mart 2026 #22 Nurettin_' Alıntı: 2 gün sonra bl kilidini açacağım. Hyperos 3 de Rus romunu mu Taiwan romunu mu tavsiye edersiniz Xiaomi 15 için. Birde olurda server kaydı açılırsa telefonun hangi Romda olduğunun bir önemi var mı? Genişletmek için tıkla ... Rus romda yapay zeka özellikleri kısıtlı. Bakışları algıla özelliği yok.
Nurettin_' Alıntı: 2 gün sonra bl kilidini açacağım. Hyperos 3 de Rus romunu mu Taiwan romunu mu tavsiye edersiniz Xiaomi 15 için. Birde olurda server kaydı açılırsa telefonun hangi Romda olduğunun bir önemi var mı? Genişletmek için tıkla ... Rus romda yapay zeka özellikleri kısıtlı. Bakışları algıla özelliği yok.
muratmantc Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım murat Cihazım Mİ5 PRO Yaş 47 Konum antalya Katılım 12 Ağustos 2015 Konular 6 Mesajlar 107 Tepkime puanı 14 Puanları 18 Perşembe saat 22:47'de #23 o zaman taiwan daha iyi gibi peki sürüm olarak eskiler da iyiydi diyen çıkar mı acaba eski sürüme düşürelim
o zaman taiwan daha iyi gibi peki sürüm olarak eskiler da iyiydi diyen çıkar mı acaba eski sürüme düşürelim