- Adım
- Zahid
- Cihazım
- mi 12s ultra
- Konular
- 33
rus iyidir.
2 gün sonra bl kilidini açacağım. Hyperos 3 de Rus romunu mu Taiwan romunu mu tavsiye edersiniz Xiaomi 15 için.
Birde olurda server kaydı açılırsa telefonun hangi Romda olduğunun bir önemi var mı?
hocam taiwan romda türkçe destek yoktur doğrumuBen Taiwan kullanıyorum. Server kaydı için hangi rom da olduğunun önemi yok
Şu an direnç ile kayıt yapıyorlar
Sadece Çin romunda Türkçe Yok, diğer hepsinde varhocam taiwan romda türkçe destek yoktur doğrumu
eu rom gibi mi? bazı şeyler ingilizce idi eu romda .Sadece Çin romunda Türkçe Yok, diğer hepsinde var
Eu rom Çin romu üzerinden geliştirilmiş özel bir rom Türkçe dil var onda fakat gönüllü kişiler tarafından yapıldığı için ufak tefek çeviri eksikliği olması normaleu rom gibi mi? bazı şeyler ingilizce idi eu romda .
hocam telefonunuz xiaomi 15 anladığım kadarıyla dev info üzerinden ısı değerlerini paylaşır mısınızEu rom Çin romu üzerinden geliştirilmiş özel bir rom Türkçe dil var onda fakat gönüllü kişiler tarafından yapıldığı için ufak tefek çeviri eksikliği olması normal
17u olduhocam telefonunuz xiaomi 15 anladığım kadarıyla dev info üzerinden ısı değerlerini paylaşır mısınız
hocam bende taiwan romda yım da hangilerini kaldırdınız. şarj için özellikle. beklemede pilin iyi olması önemli benim açımdan.Taiwan romu kurup gereksiz gördüğüm uygulamaları adb ile kaldırdım. Global romdan afaki bir farklılık görmedim Taiwan romda. Ama hiç bir hata çalışmayan herhangi bir şey ya da takılma donma falan hiç yaşamadım. Telefonda oyun oynamam internet sosyal medya klasik bir kullanımım var. Sabah Şarjı tam dolduruktan sonra bir sonraki gün gece şarja takıyorum. Gayet memnunum Taiwan romdan bilginize.