- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 0
8.9 GB çok fazla değil miEEA 15 ultra geldi

Global sürüm 14 ultra kullanıyorum, hâlâ beta sürüm bile gelmedi. Sanırım boşuna başvurdum.Beta işi hikaye galiba betaya başvurup erken erişim alan varmı aranızda arkadaşlar
Çekik gozluler bizi kandirdiGlobal sürüm 14 ultra kullanıyorum, hâlâ beta sürüm bile gelmedi. Sanırım boşuna başvurdum.
Benim bildiğim beta sürümlerini suistimal ettikleri için Türkiye'de, yani kimse geri dönüş ve hata bildirimi yapmadığı için firma Türkiye'ye beta sürümlerini sunmayı bıraktıGlobal sürüm 14 ultra kullanıyorum, hâlâ beta sürüm bile gelmedi. Sanırım boşuna başvurdum.
Hocam cihazım gerçek global, ona rağmen mi böyle düşünüyorsunuz acaba? Soruda art niyet vb aramayın, aklıma takıldı. 2.206 VNAMIXM sürüm kodlu yazılım var.Benim bildiğim beta sürümlerini suistimal ettikleri için Türkiye'de, yani kimse geri dönüş ve hata bildirimi yapmadığı için firma Türkiye'ye beta sürümlerini sunmayı bıraktı
Yok hocam ben niye art niyet arayayım, Türkiye lokasyon olarak beta almıyor cihazın global olmasının bir anlamı yok yani, bunu geçen sene mi ne açıklamışlardı yanlış bilmiyorsam, daha bilgili biri aydınlatabilirHocam cihazım gerçek global, ona rağmen mi böyle düşünüyorsunuz acaba? Soruda art niyet vb aramayın, aklıma takıldı. 2.206 VNAMIXM sürüm kodlu yazılım var.