Yardım Hyperos 3.0 güncellemesi almıyor

Anka0027

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
22101316G
Konular
1
Bir türlü beceremedim kilit de kapalı nasıl yapıcam bunu

Bir türlü beceremedim kilit de kapalı nasıl yapıcam bunu ben
Arka arkaya 15-20 kez şu döngüyü yap:
Güç tuşuna 15-20 saniye basılı tut (ekran tamamen kararana ve telefon titreyene kadar).
Bırak.
Telefon kapanıp hemen yeniden açılmaya başlayınca (Mi/Poco logosu çıkar çıkmaz) hemen tekrar güç tuşuna 15-20 saniye basılı tut.
Bu döngüyü tekrarla. Başka çözüm yolu bilmiyorum bl kilidi kapalıyken.

axz4600

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
note 14 pro+
Konular
1
Arkadaşlar zaman geçti ama şöyle ifade ediyim. Cihaz malesef güncelleme almıyor. Defalarca denedim en son izin denetimi durduruldu gibi saçma sapan hatalar verip duruyordu. Wipe data ile sıfırlama yapanların bazılarında düzelme olmuş ama bende olmadı bilmiyorum. Bu yüzden dolayı yeniden sıfırlama işlemi yapıp direnç kaydı yapıldı tekrardan. Araştırmalarıma göre her ne kadar yalan, doğru emin değilim o yüzden yinede bulabildiğim kadarını paylaşıyım. Xiaomi söylenene göre Hyperos 3 işletim sisteminde yeni bir güvenlik açığı için yazılımsal olarak eklemeler yapmış bu yüzden dolayı ROM, sürüm, yazılım her ne isim olarak çağrıştırırsanız eşleşme olmadığı için bu güvenlik açığını geçemiyormuşuz. Bu yüzden hyperos 2 de malesef sıkıştık anladığım kadarıyla. Zaten cihazın kilidini açamıyorsunuz o yüzdende işlem yaptırmıyor kendim rom atmayı denedim manuel olarak hyperos 3 e yinede güncelleyemedim. Yani hiç bir şekilde güncelleyemiyoruz :) Yapan varsa ve yardımcı olmak isterse paylaşmasını rica ederim.

Üst Alt