- Adım
- Ozzy
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- Software Developer
- Konular
- 7
Bl kilidi açıktı kapanmadı imei falanda gitmedi twrp gibi şeyler yok kullanmadımda.
aynen öyle, sadece vakti geldiğinde batarya bulmak biraz uğraştıracak ama en kötüsü yurtdışında pilini değiştirip gelirim, bir kaç yd site orjinal xiaomi b4pd satıyorlardı doğru hatırlıyorsamorası öyle ama zaten 13 ultra kamerası ile diğerleri arasında öyle 4-5 bin lik fark bile yokken 10-20 bin farklar var. Bence samsungun 23 ultrada bozduğu gibi kamerayı bozmazlarsa açıkçası 13 ultra beni bu günden itibaren 8 yıl götürür zaten sanal ramide 8 den 12 ye çıkarmışlar e anlık basit işlemlerde rame yükte binmiyor çok.
14 ultra ile 15 ultra arasındaki fark ana kameranın lyt olmasıydı sanırım ama yine sony yine 9xx ve 8xx kameralar.
İyi forumlar.
hocam bende 13 pro plus var direncli yd sorunu yok guncelleme sifirlama oluyoda beta testere kabul olduk hyper 2 beta bile yok halen..13 ultra candır can eu rom la 7.30 saat ortalama ekran süresi alıyorum hyper OS 2 de üstelik telefon 2024 şubatta alındı neredeyse 1 sene oldu ne ısınıyor ne kasıyor![]()
Hiç bir buga denk gelmedim suan sorunsuzHocam cihazda herhangi bir sorun veya saçma buglar varmı güncellemeden sonra?
Bende daha önce o cihaz vardı ve bende seninle aynı şeyi yaptım lakin sonra düşündüm gerek yok diye betadan çıktım. Hangi rom yüklü sende şuan ? Direk bölgeni öyle yap dağıtılmaya başlamışsa gelir bende hint romu vardı o telefon varkenhocam bende 13 pro plus var direncli yd sorunu yok guncelleme sifirlama oluyoda beta testere kabul olduk hyper 2 beta bile yok halen..
Bende suan Hindistan romu var hocam. Deneyecegim sagolun.Hiç bir buga denk gelmedim suan sorunsuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende daha önce o cihaz vardı ve bende seninle aynı şeyi yaptım lakin sonra düşündüm gerek yok diye betadan çıktım. Hangi rom yüklü sende şuan ? Direk bölgeni öyle yap dağıtılmaya başlamışsa gelir bende hint romu vardı o telefon varken