- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Mi 14 Ultra
- Konular
- 7
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 2.0.102.0 VNATWXM
- Telefon Modeli
- 14 Ultra
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhabalar, daha önceden direnç kayıtlı 14 Ultra kullanıyordum ve cihaz Hyperos 1 sürümündeydi. O cihazı satıp kayıtsız bir 14 Ultra aldım. Aldığım cihazda Hyperos 2 mevcut fakat nedense ses ve pil seviyesi açısından ciddi farklar olduğunu hissediyorum. Cihaz farkından dolayı olabilir mi yoksa geçiş yapanlar arasında benim gibi bu farkları hissedenler var mı?
Not: Bir önceki cihazım CE damgalı idi fakat bu cihazımda CE damgası yok. Orijinal IMEI sorgulaması yaptığımda bunun da global olduğu bilgisine ulaştım. Fake ROM var mı yok mu bilmiyorum. Sattığım cihazda da Taiwan ROM yüklüydü, bunda da Taiwan ROM yüklü. Sonradan aldığım cihaz 5 gün kullanılmıştı, kozmetik olarak sıfır ayarında sayılır ama içini bilemem tabii
Not: Bir önceki cihazım CE damgalı idi fakat bu cihazımda CE damgası yok. Orijinal IMEI sorgulaması yaptığımda bunun da global olduğu bilgisine ulaştım. Fake ROM var mı yok mu bilmiyorum. Sattığım cihazda da Taiwan ROM yüklüydü, bunda da Taiwan ROM yüklü. Sonradan aldığım cihaz 5 gün kullanılmıştı, kozmetik olarak sıfır ayarında sayılır ama içini bilemem tabii