Yardım Hyperos 2 ile gelen berbat launcher

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
39
Yeni sürümünde launcherı mahvetmişler. 4x6 yine ayarlanıyor fakat ekranın ortasında kalıyor alt üst boşluk çok fazla kalıyor çok kötü görünüyor yok mu bunun bir çözümü. Rezalet yapmışlar

cgokhans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi9se
Konular
3
Uygulama kasasına giderken yapay zeka yüzünden gelen gecikmeye ne demeli? Onu kapatmanın bir yolu yok mu dostlar? En son kullandıklarımı analiz edip öneri vereceğim diye çok geç kalıyor.

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hyperos 1 e geçtim dünya varmış. Yepyeni cihazı yavaşlatıyor ulan xiaomi

Rei_Ayanami-00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Liseli
Konular
1
Arkadaşlar root iznine gerek yok Play Store'dan SetEdit uygulamasını indirin ve devicelevellist diye bir bolum var onu v:1,c:3,g:3 yapıyoruz, resmi telefonlara blur özelliği geliyor ve çoğu xiaomi de animasyonlar iyileşiyor ayrıca 4x7 gibi seçenekler geliyor. Ben şahsi olarak v:1 değil v:2 yapıyorum çünkü nedense miui 12.5'de dosya bluru super duvar kâğıtları ile beraber kasma yapiyor. Bunu hyperos 1'de deneyebilirsiniz baya iyi olur

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
52
Arkadaşlar root iznine gerek yok Play Store'dan SetEdit uygulamasını indirin ve devicelevellist diye bir bolum var onu v:1,c:3,g:3 yapıyoruz, resmi telefonlara blur özelliği geliyor ve çoğu xiaomi de animasyonlar iyileşiyor ayrıca 4x7 gibi seçenekler geliyor. Ben şahsi olarak v:1 değil v:2 yapıyorum çünkü nedense miui 12.5'de dosya bluru super duvar kâğıtları ile beraber kasma yapiyor. Bunu hyperos 1'de deneyebilirsiniz baya iyi olur
System Tabledemi hocam?

Rei_Ayanami-00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Liseli
Konular
1
System Tabledemi hocam?
Evet hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Secure ve Global table ile işimiz yok ama eğer oradaki ayarları değiştirmek istiyorsan ADB komutu ile izin vermek gerekiyor

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
52
Evet hocam

Secure ve Global table ile işimiz yok ama eğer oradaki ayarları değiştirmek istiyorsan ADB komutu ile izin vermek gerekiyor
Bende cikmiyo hocam o

Rei_Ayanami-00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Liseli
Konular
1
Hocam o ayar tüm miui sürümlerinde çıkıyordu belki de Hyper 2 ile ilgilidir eğer ayarı yaptınız ama birşey değişmediyse uygulamalardan launcher cache silip force stop yapmak gerekiyor bundan sonra amiral gemisi launcher özelliklerini aktif ediyor (başka bir seçenekte Apk Mirror sitesinden sistem launcher'ı manüel guncelleyin benim cihazında şuan öyle)

Hocam eğer cihaz rootlu ise Hyperceiler adlı uygulamaya göz atabilirsiniz

ckarakaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Canan
Cihazım
İPhone SE
Konular
3
Rootlu benim launcher ama simge düzeni 3 adet var. 6x8 yapmak istiyorum. Nereden düzenleyebiliriz.

Teşekkürler

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
52
Rootlu benim launcher ama simge düzeni 3 adet var. 6x8 yapmak istiyorum. Nereden düzenleyebiliriz.

Teşekkürler

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Setedit'de bir menü gordüm hocam ama denemedim

Üst Alt