Yardım HyperOS 2 derin uyku

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 2.0.4.0
Telefon Modeli
Poco X5 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
MIUI 14 de iyiydi. HyperOS 1 de kötüleşti. HyperOS 2 de hiç yok 😁
Hiçbir uygulama derin uykuya geçmiyor. Sistem uygulamaları dahil yüklenen uygulamalarda olmak üzere. Arka plan otomatik başlatma kapalı. Uygulama etkinliğini duraklat açık. Herhangi bir uygulama için 10dk sonra uygulamayı kapat. Arka plan verisi kapalı. Tüm bu ayarlara rağmen hâlâ ama hâlâ arkada kendi kendine çalışan uygulamalar. Kendi kendine başlayan uygulamalar. Xiaomi gitgide eline yüzüne bulaştırdı. Bide ilginç bir durum. Ekran yenileme hızı otomatik olunca daha iyi. Ama 60hz sabitleyince saçma bir şekilde pil daha hızlı bitiyor 😂

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Demekki dedikleri doğruymuş, HyperOS değil, HyperFOS muş.
Gerçi ben cihaz'da EU ve HyperFOS 1 kullanıyorum ve nedense oldukça da memnunum, az da olsa biraz sıkıldım ama üşendiğimden dolayı Crdroid yükleyemiyorum, Size kolay gelsin inşallah hocam

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Demekki dedikleri doğruymuş, HyperOS değil, HyperFOS muş.
Gerçi ben cihaz'da EU ve HyperFOS 1 kullanıyorum ve nedense oldukça da memnunum, az da olsa biraz sıkıldım ama üşendiğimden dolayı Crdroid yükleyemiyorum, Size kolay gelsin inşallah hocam

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Ben seçimimi yaptım hocam. Aramızda kalsın 😎 Samsung'a göçüyorum. Model de belli. S24 FE.
Artık uğraşamıyorum. Alayım. Pili güzel gitsin. Uzunda güncelleme desteği olsun. Yeter bana. Yaşlandım artık. Genç arkadaşlara Xiaomi ile başarılar diliyorum. 🙂
iş yerinde arkadaş S24 FE aldı. One Uİ 7 güncellemesi ile 36 saatlere varan kullanım. 10 saatlerde ekran süresi. Üstelik bu cihaz 4700mah pile sahip. Hiçte öyle ordan kıs burdan kıs kullanmıyor. Yazılım optimizasyonu herşeydir. Xiaomi eline yüzüne bulaştırdı. 😁 HyperFOS 3 görselleri sızmış. Yine bi iOS çılgınlığı. Onlara benzicez kafası. Elimdeki Poco X5 Pro 5G. Son Xiaomi cihazım.

Oyla:
Üst Alt