Yardım hyperos 2.0 touchpal t9 klavye

mythbuster

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
k20
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyper OS 2.0.2.0
Telefon Modeli
Mi 13t
Bootloader Kilidi
Açık
Son güncelleme ile touchpal t9 klavye kullanılmıyor. Yılların alışkanlığı şuan bile yazarken zorlanıyorum. Tekrar t9 klavye nasıl yükleyebilirim ?

unutulan6767

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi note 10
Konular
11
Son güncelleme ile touchpal t9 klavye kullanılmıyor. Yılların alışkanlığı şuan bile yazarken zorlanıyorum. Tekrar t9 klavye nasıl yükleyebilirim ?
Mahvolduk resmen,android 15 te çalışmıyor

Oyla:

unutulan6767

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi note 10
Konular
11

Bu uygulama yeni çıkmış.çok iyi beyler.

Oyla:

Kingser

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serhat
Cihazım
xiaomi 15 pro
Konular
0
Denedim adapte olamadım. Touchpal olmadan ben bir hiçim. Hyperos 1'e geri döndüm
Birtek ben varım sanıyorum 😊 xiaomi 15 pro hyperos 2.0 geçtim touchpal kurulum yapıyor herşey tamam derken yazmak için tıklayınca klavye açılmıyor . Senin yine hyper1 e geçme şansın varmış benim o da yok 😊 ne yapcaz bilmiyorum yıllardır alışmışım 3*4 touchpaldan iyisi hala yok. Ne denedimse olmadı. Kendi halimde yapmaya çalıştım mt manager app cloner gibi uygulamalarla olmuyor. Başka bir konu altında demiştim aslında çok basit birşey apkdan anlayan birisi olsa basit şekilde yapar .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu uygulama yeni çıkmış.çok iyi beyler.
Bende bunu premium versiyonu var hatta şu an onunla yazıyorum ama asla touchpalın yerini tutmaz. Hatta bunu yapan geliştiriciyle iletişime geçtim konuştuk özellikle touchpal gibi yap dedim ama zaten benzerlik çok dedi yani çok yavaş güncelleme veriyo zaten.

Oyla:

unutulan6767

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi note 10
Konular
11
Birtek ben varım sanıyorum 😊 xiaomi 15 pro hyperos 2.0 geçtim touchpal kurulum yapıyor herşey tamam derken yazmak için tıklayınca klavye açılmıyor . Senin yine hyper1 e geçme şansın varmış benim o da yok 😊 ne yapcaz bilmiyorum yıllardır alışmışım 3*4 touchpaldan iyisi hala yok. Ne denedimse olmadı. Kendi halimde yapmaya çalıştım mt manager app cloner gibi uygulamalarla olmuyor. Başka bir konu altında demiştim aslında çok basit birşey apkdan anlayan birisi olsa basit şekilde yapar .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bunu premium versiyonu var hatta şu an onunla yazıyorum ama asla touchpalın yerini tutmaz. Hatta bunu yapan geliştiriciyle iletişime geçtim konuştuk özellikle touchpal gibi yap dedim ama zaten benzerlik çok dedi yani çok yavaş güncelleme veriyo zaten.
Ben de çok alışamadım. Premium aldım.insallah geliştirirler. Cahil kaldık hakkaten

Oyla:

gokhan4233

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
14 ultra
Konular
2
go keybord uygulaması vaar onu tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt