HyperOS HyperOS 2.0 özelikler, çıkış tarihi ve cihaz güncelleme listesi...

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Ben de güncelleme hastalığı olduğu için dayanamadım kurdum 14 ultraya. Telefonum rootlu olduğu için de dil sorununu modül ile çözdüm %95 oranında Türkçe oldu sorunsuz kullanıyorum şuan. Yapay zeka özellikleri henüz tam anlamıyla çalışmasa da rom güzel olmuş. Ota dan gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)

Fur96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
78
Ben de güncelleme hastalığı olduğu için dayanamadım kurdum 14 ultraya. Telefonum rootlu olduğu için de dil sorununu modül ile çözdüm %95 oranında Türkçe oldu sorunsuz kullanıyorum şuan. Yapay zeka özellikleri henüz tam anlamıyla çalışmasa da rom güzel olmuş. Ota dan gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)
Hocam 14 ultrada imei gidiyor muş doğru mu

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Hocam 14 ultrada imei gidiyor muş doğru mu
Benim cihazım orijinal imei olduğu için sorun yaşamadım ama dirençli cihaz kullananlar sorun yaşadılar ve çözüm de bulamadılar sanırım henüz, dolayısıyla dirençli cihazlarda kurup geri dönmek sıkıntılı şuan.

Murad Ali

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter.!!
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
194
Benim cihazım orijinal imei olduğu için sorun yaşamadım ama dirençli cihaz kullananlar sorun yaşadılar ve çözüm de bulamadılar sanırım henüz, dolayısıyla dirençli cihazlarda kurup geri dönmek sıkıntılı şuan.
Aynen katılıyorum, yayınlanan sürümler çin sürümleri global de henüz yayınlanmış bir sürüm yok bu sebeple yayınlanan çin sürümlerde global şebeke kodlarının olmadığını da varsayarsak bu durumun dirençli cihazlarda şebeke gelmemesi sorununa neden olacağını düşünüyorum...

Üst Alt