Soru Hyperos 2.0 Güncellemeden Sonra İmei Yazdırmak

murat47439

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
3
Yazdığımız şeylere boş diyemezsiniz. İlginizi çekmiyorsa cevap yazmak zorunda değilsiniz. Forumda herkes sizin gönlünüzce sorcak diye bişey yok. Cihazımın imeisi gitmeden bl kilidini açmak istiyorum bu konularda acemi olduğum içinde insanlardan fikir alıyorum.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Yazdığımız şeylere boş diyemezsiniz. İlginizi çekmiyorsa cevap yazmak zorunda değilsiniz. Forumda herkes sizin gönlünüzce sorcak diye bişey yok. Cihazımın imeisi gitmeden bl kilidini açmak istiyorum bu konularda acemi olduğum içinde insanlardan fikir alıyorum.

Yahu yok size yazmadım ben onu, yanlış anladınız. Neden boş olsun sizin yazdıklarınız.

Alıntıladığım mesajdaki kullanıcı daha önce forumda 14 tane mesaj yazmış 14'ü de gereksiz mesajlar ve ona eleştiri olarak yazmıştım o mesajı ama siz alınmışsınız. Profilinden geçmiş mesajlarına bakarsanız siz de göreceksiniz. Kusura bakmayın. :)

murat47439

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
3
Yok efendim ne kusuru ben yanlış anlamışım sıkıntı yok :D

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
39
Aynı cihaz değil ama aynı board ve işlemci (kamala) Mi 13 Pro'da OTA'dan güncelledim ve imeilerim uçmadı

proox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
S3
Konular
1
Aynı cihaz değil ama aynı board ve işlemci (kamala) Mi 13 Pro'da OTA'dan güncelledim ve imeilerim uçmadı
Otadan güncelleme de uçmuyor zaten. Poco f6 pro daki sorun güncellemeyi yapınca cihaz açılmıyor nv data hatası verip recoveryde 30 dk kendi kendine resetledikten sonra eski sürümde geri açılıyor hyper os 2 ye güncelleyemiyor kendini. 2.0.3 sürümü çıkmış şimdi indirip deneyeceğim güncellemeyi olursa geri dönüş yaparım.

murat47439

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
3
Yüklediniz mi hocam durum nedir

proox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
S3
Konular
1
Yüklediniz mi hocam durum nedir
Aynı nvdata da kalıyor 8 10 resetten sonra eski sürümde açılıyor. Hypeos 2 direnç kayıtlı cihazlarda sorunlu demekki öğrenmiş olduk. Ben vivo x100 pro almayı düşünüyorum yazılım kayıdı da var. Benim için xaomi devri bitiyor artık 😀

murat47439

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
3
En iyisini yapıyorsunuz xiaomi yaptığı en büyük hatalardan birini yaptı ztn xiaomi ye Yurtdışı piyasası kazandırıyor :D

proox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
S3
Konular
1
En iyisini yapıyorsunuz xiaomi yaptığı en büyük hatalardan birini yaptı ztn xiaomi ye Yurtdışı piyasası kazandırıyor :D
Sıfır bulunmuyor piyasada hep 2.el olunca bende mi 14 t pro aldim pazartesi gelecek server kayıt yapıp cihaza işlem yaptırmadan güncelleme sıfırlama sorunu olmadan devam edeceğim. En uygun cazip gelen model bu oldu size poco f6 pro ile başarılar 😀

murat47439

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
3
Şu server kaydı meselesi Ben aldığım sıralar yoktu cihazı da direk direnç işlemli aldım bilsem beklerdim Bi gün buna da çıkardı elbet ama olan oldu ztn yapcak bieşy yok. iyi günlerde kullanmak nasip olsun size de hocam

Üst Alt