Soru Hyperos 2.0 Güncellemeden Sonra İmei Yazdırmak

murat47439

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. Poco F6 PRO Yurtdışı çift hat dirençli cihaz kullanıyorum. Bildiğiniz gibi xiaomi 14 serisinde de benim yaşadığım güncelleme sonrası nv data is corrupted hatası alınıyor yaklaşık 40 dk boyunca kendini yeniden başlattıktan sonra cihaz açılıyor. Ama eski sürümde açılıyor açılmadan önce format data yaparsak da imeiler uçuyor ve null oluyor. Benim şöyle Bi fikrim var bl kilidi açma başvurusu yaptıktan sonra bl kilidini açarsak format data yapar ve imeiler uçar ama bl kilidi açılmış olur. Açtıktan sonra güncellemeyi yapıp QPST ya da başka bir imei yazdırma programı ile eski imeilerimizi cihaza tekrar yazdırabilir miyiz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kilit açık olursa hyperos 2 de hyperos 1 in modemini yüklerseniz cihaz açılacaktır. Geçenlerde 1 tane cihazda işe yaramıştı.

murat47439

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bahsettiğiniz arkadaşı bende gördüm fakat romda sıkıntı yaşamış kameranın düzgün çalışmaması gibi garip garip hatalar veriyormuş. Benim aklıma böyle bi fikir geldi fakat QPST ile yazdırılabilir mi onu merak ediyorum eğer yazdırılabilirse güncellemeyi yapamayan çoğu kişi yapabilir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam bahsettiğiniz arkadaşı bende gördüm fakat romda sıkıntı yaşamış kameranın düzgün çalışmaması gibi garip garip hatalar veriyormuş. Benim aklıma böyle bi fikir geldi fakat QPST ile yazdırılabilir mi onu merak ediyorum eğer yazdırılabilirse güncellemeyi yapamayan çoğu kişi yapabilir.
burada sorun hyperosta Orjinal efs lerin olmaması. Yani imei önce atılmış ya da sonra atılmış farketmiyor. imei atıldığı anda recovery ekranında kalıp açılmayacaktır.

murat47439

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
3
Anladım hocam ama bahsettiğim şey bl kilidini açarken imei repair için kullanılabilir diye düşünüyorum.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Elinizde qcn yedeği varsa sorunsuz yazdırabilirsiniz. Direnç sonrası eski nesil SD cihazlar gibi doğrudan port üzerinden işlem alır. Ekstra ücretli bir program gerekmez. Modem dosyası nedeniyle açılmama durumu yaşanabilir tabi.

murat47439

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
3
Elinizde qcn yedeği varsa sorunsuz yazdırabilirsiniz. Direnç sonrası eski nesil SD cihazlar gibi doğrudan port üzerinden işlem alır. Ekstra ücretli bir program gerekmez. Modem dosyası nedeniyle açılmama durumu yaşanabilir tabi.
Modem dosyası ile açılmama durumu hyperos 2.0 daki durum yanlış anlamadıysam. Ztn güncellemeden ümidi kestim amacım bl kilidini açmak o yöntemle. Ama cihazının qcn yedeğini bulamadım (Poco F6 Pro). Qcn yedeğini kendim alma ihtimalim var mıdır sizce?

ElvesTOON

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan ÜNVER
Cihazım
Redmi - C12
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Poco F6 PRO Yurtdışı çift hat dirençli cihaz kullanıyorum. Bildiğiniz gibi xiaomi 14 serisinde de benim yaşadığım güncelleme sonrası nv data is corrupted hatası alınıyor yaklaşık 40 dk boyunca kendini yeniden başlattıktan sonra cihaz açılıyor. Ama eski sürümde açılıyor açılmadan önce format data yaparsak da imeiler uçuyor ve null oluyor. Benim şöyle Bi fikrim var bl kilidi açma başvurusu yaptıktan sonra bl kilidini açarsak format data yapar ve imeiler uçar ama bl kilidi açılmış olur. Açtıktan sonra güncellemeyi yapıp QPST ya da başka bir imei yazdırma programı ile eski imeilerimizi cihaza tekrar yazdırabilir miyiz?
Yanlış kurulum yapılmış.

Üst Alt