Rom Hyperos 2.0 EEA güncelleme

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
Eea çok güncelleme alıyor heralde
güncelleme sırası değişik gibi şimdi kontrol ettim hos2 ye giriş 2.0.9 ile başlıyor öncesinde de hos1.0.9 dan hos1.0.14 e atlamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana gelmedi henüz nasıl yaptınız acaba
Almanya yap ayarlardan bölgeyi mi topluluğundanda bölgeyi Almanya yap mi hesabında açık olsun bekle gelir mutlaka

d.seyitali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyitali
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
16
Dirençli imeili bl açık cihaz global hyperos 2.0 sürüm geldi güncellesem problem olur mu imeide vs.

kdr_87

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
KADİR
Cihazım
xiomi mi5s
Konular
1
arkdaslar yardım lütfen.cihazım xiaomi 13 1.0.4.0 umcmıxm kurulu en son paketi indir dediğimde güncelleme indirilemiyorum hatası alıyorum.zip uzantılı rom indiriyorum güncelleme paketi seç diyorum bilgi toplanıyor diyor sonra güncelleme doğrulanamıyor hatası alıyorum sebep ne olablir nasıl güncelleyebilirim bu cihazı.cihazım kayıtsız mudahele edilmemiş durumda.

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
arkdaslar yardım lütfen.cihazım xiaomi 13 1.0.4.0 umcmıxm kurulu en son paketi indir dediğimde güncelleme indirilemiyorum hatası alıyorum.zip uzantılı rom indiriyorum güncelleme paketi seç diyorum bilgi toplanıyor diyor sonra güncelleme doğrulanamıyor hatası alıyorum sebep ne olablir nasıl güncelleyebilirim bu cihazı.cihazım kayıtsız mudahele edilmemiş durumda.
bootloader kilidin açık mı?

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
Değil ama acmayada izin vermiyor
telefon kaçak ise aldığın telefoncuyla konuş bl açarken IMEI gidermi gitmezmi bilmiyorum. bl açık olmadan yüklenmez diye biliyorum. bölgeyi değiştirmeyi denediniz mi ? Birgün almanyada kalsın herhangi bir güncelleme gelmezse Fransa yapın ondada gelmezse 3. gün mısır yapın Avrupa ülkelerini deneyin sırayla ota ile gelmelidir

kdr_87

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
KADİR
Cihazım
xiomi mi5s
Konular
1
Hocam telefon kayıtsız ağustosa kadar kullanabiliyorum herhangi bir mudehale yapılmadı cihaza global cihaz bölgeyi anlık değiştirip denedim gunboyu değil birde öyle deneyim

kdr_87

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
KADİR
Cihazım
xiomi mi5s
Konular
1
telefon kaçak ise aldığın telefoncuyla konuş bl açarken IMEI gidermi gitmezmi bilmiyorum. bl açık olmadan yüklenmez diye biliyorum. bölgeyi değiştirmeyi denediniz mi ? Birgün almanyada kalsın herhangi bir güncelleme gelmezse Fransa yapın ondada gelmezse 3. gün mısır yapın Avrupa ülkelerini deneyin sırayla ota ile gelmelidircihazim

telefon kaçak ise aldığın telefoncuyla konuş bl açarken IMEI gidermi gitmezmi bilmiyorum. bl açık olmadan yüklenmez diye biliyorum. bölgeyi değiştirmeyi denediniz mi ? Birgün almanyada kalsın herhangi bir güncelleme gelmezse Fransa yapın ondada gelmezse 3. gün mısır yapın Avrupa ülkelerini deneyin sırayla ota ile gelmelitwlefo

Telefon çin cihaziymis fake rom yüklenmiş o yüzden güncelleme yapılmıyor fake romdan nasıl kurtarabiliriZ

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3

Telefon çin cihaziymis fake rom yüklenmiş o yüzden güncelleme yapılmıyor fake romdan nasıl kurtarabiliriZ
bilmiyorum daha önce başıma gelmedi , yeni konu açın yardım başlığı altında

Üst Alt