Haber HyperOs 2.0 Değişiklik Günlüğü

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
5
Merhaba öncelikle. Resmi note 13 pro cihazıma dün hyperos 2 güncellemesi geldi. Güncellemeden sonra sıfırlayıp temiz kurulum yaptım ama gördüğüm tek değişiklik masaüstünü 4x6 5x6 şeklinde ayar değişmiş, başka bir değişiklik göremedim. Galeride belirtilen AI özellikleri de yok. Bu normal mi?
Ayarlar Ek Ayarlar Erisilebilirlik İndirilen Uygulamalar İçerisinde Hyperos Aı Motoru Var Onu Aç Daha Sonra Telefonu Yeniden Başlat Aktif Olur.

RaDLoFF74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 11 p
Konular
4
Ayarlar Ek Ayarlar Erisilebilirlik İndirilen Uygulamalar İçerisinde Hyperos Aı Motoru Var Onu Aç Daha Sonra Telefonu Yeniden Başlat Aktif Olur.
Denedim ama bir değişiklik yok. Kısayolu ekrana ekliyorum dokununca hiç bir tepki vermiyor.

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
5
Denedim ama bir değişiklik yok. Kısayolu ekrana ekliyorum dokununca hiç bir tepki vermiyor.
Hocam O Öyle Birşey değil Mesela Galeride Bir İnsan Resminin Üzerinde Basılı tutarsanız O İnsanı Tarayabiliyor Çıkan 3 Noktaya Basıp İnsanın Boyutunu Veya Arka Planı Değiştirebiliyorsunuz Eğer Bu Fonksiyon Var ise Hyperos 2.0 Yapay zekası çalışıyor demektir. Veya Sistem Navigasyonu Hareket ile Kontrol Modunda ise Yani Ekranin Alt Kisminda Beyaz Çizgi Varsa Ona Basılı tutarak Çeviri Yapabiliyorsunuz Bu da 2.0 İle Geldi Herhalde Durum Çubuğunda Kontrol Kısmına gelip Düzenleme Derseniz Altta Aı Yazı Aı Ceviri Gibi Birşeyler de Olması Lazım Onlar da 2.0 İle Geldi Çok Asiri Bir Degisim Yok zaten.

RaDLoFF74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 11 p
Konular
4
Hocam heps
Hocam O Öyle Birşey değil Mesela Galeride Bir İnsan Resminin Üzerinde Basılı tutarsanız O İnsanı Tarayabiliyor Çıkan 3 Noktaya Basıp İnsanın Boyutunu Veya Arka Planı Değiştirebiliyorsunuz Eğer Bu Fonksiyon Var ise Hyperos 2.0 Yapay zekası çalışıyor demektir. Veya Sistem Navigasyonu Hareket ile Kontrol Modunda ise Yani Ekranin Alt Kisminda Beyaz Çizgi Varsa Ona Basılı tutarak Çeviri Yapabiliyorsunuz Bu da 2.0 İle Geldi Herhalde Durum Çubuğun Kontrol Kısmına gelip Düzenleme Derseniz Altta Aı Yazı Aı Ceviri Gibi Birşeyler de Olması Lazım Onlar da 2.0 İle Geldi Çok Asiri Bir Degisim Yok zaten.
Hocam hepsini denedim ama hiçbiri olmuyor. Galiba global de o özellikler yok

Üst Alt