Haber HyperOs 2.0 Değişiklik Günlüğü

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Merhaba öncelikle. Resmi note 13 pro cihazıma dün hyperos 2 güncellemesi geldi. Güncellemeden sonra sıfırlayıp temiz kurulum yaptım ama gördüğüm tek değişiklik masaüstünü 4x6 5x6 şeklinde ayar değişmiş, başka bir değişiklik göremedim. Galeride belirtilen AI özellikleri de yok. Bu normal mi?
Ayarlar Ek Ayarlar Erisilebilirlik İndirilen Uygulamalar İçerisinde Hyperos Aı Motoru Var Onu Aç Daha Sonra Telefonu Yeniden Başlat Aktif Olur.

RaDLoFF74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 11 p
Konular
4
Ayarlar Ek Ayarlar Erisilebilirlik İndirilen Uygulamalar İçerisinde Hyperos Aı Motoru Var Onu Aç Daha Sonra Telefonu Yeniden Başlat Aktif Olur.
Denedim ama bir değişiklik yok. Kısayolu ekrana ekliyorum dokununca hiç bir tepki vermiyor.

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Denedim ama bir değişiklik yok. Kısayolu ekrana ekliyorum dokununca hiç bir tepki vermiyor.
Hocam O Öyle Birşey değil Mesela Galeride Bir İnsan Resminin Üzerinde Basılı tutarsanız O İnsanı Tarayabiliyor Çıkan 3 Noktaya Basıp İnsanın Boyutunu Veya Arka Planı Değiştirebiliyorsunuz Eğer Bu Fonksiyon Var ise Hyperos 2.0 Yapay zekası çalışıyor demektir. Veya Sistem Navigasyonu Hareket ile Kontrol Modunda ise Yani Ekranin Alt Kisminda Beyaz Çizgi Varsa Ona Basılı tutarak Çeviri Yapabiliyorsunuz Bu da 2.0 İle Geldi Herhalde Durum Çubuğunda Kontrol Kısmına gelip Düzenleme Derseniz Altta Aı Yazı Aı Ceviri Gibi Birşeyler de Olması Lazım Onlar da 2.0 İle Geldi Çok Asiri Bir Degisim Yok zaten.

RaDLoFF74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 11 p
Konular
4
Hocam heps
Hocam O Öyle Birşey değil Mesela Galeride Bir İnsan Resminin Üzerinde Basılı tutarsanız O İnsanı Tarayabiliyor Çıkan 3 Noktaya Basıp İnsanın Boyutunu Veya Arka Planı Değiştirebiliyorsunuz Eğer Bu Fonksiyon Var ise Hyperos 2.0 Yapay zekası çalışıyor demektir. Veya Sistem Navigasyonu Hareket ile Kontrol Modunda ise Yani Ekranin Alt Kisminda Beyaz Çizgi Varsa Ona Basılı tutarak Çeviri Yapabiliyorsunuz Bu da 2.0 İle Geldi Herhalde Durum Çubuğun Kontrol Kısmına gelip Düzenleme Derseniz Altta Aı Yazı Aı Ceviri Gibi Birşeyler de Olması Lazım Onlar da 2.0 İle Geldi Çok Asiri Bir Degisim Yok zaten.
Hocam hepsini denedim ama hiçbiri olmuyor. Galiba global de o özellikler yok

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Hocam heps

Hocam hepsini denedim ama hiçbiri olmuyor. Galiba global de o özellikler yok
Hocam Hakkında Bölümünden Kontrol edebilir misiniz 2.0 Yüklü Olduğundan Emin misiniz Bide Cihaziniz Redmi Olduğu İçin Bir Çok Özellik Ya Geç Gelir Yada Gelmeyebilir. şimdi Siz Haklı Olarak O Zaman Ne Anladık Bu ***İşten Diyeceksiniz Ama Muhtemelen Stabillik Çalışması Yapilmistir.

RaDLoFF74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 11 p
Konular
4
Hocam Hakkında Bölümünden Kontrol edebilir misiniz 2.0 Yüklü Olduğundan Emin misiniz Bide Cihaziniz Redmi Olduğu İçin Bir Çok Özellik Ya Geç Gelir Yada Gelmeyebilir. şimdi Siz Haklı Olarak O Zaman Ne Anladık Bu ***İşten Diyeceksiniz Ama Muhtemelen Stabillik Çalışması Yapilmistir.
Eminim hocam. Öyle aman aman lazım olan şeyler değil de insan merak ediyor işte yeni neler gelecek diye 😊

Ekli dosyalar

• IMG_20250131_083251.jpg
    IMG_20250131_083251.jpg
    566,6 KB · Görüntüleme: 15

mucizat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
osman
Cihazım
xiaomi 13t pro
Konular
9
Aynı yerde Windows bağlantısı diye bir yer var.kapali gözüküyor. Onu açmaya gerek varmı ne işe yariyor

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Aynı yerde Windows bağlantısı diye bir yer var.kapali gözüküyor. Onu açmaya gerek varmı ne işe yariyor
Windows bilgisayarlar ile telefonu kablosuz olarak bağlayan veya görüntü aktarımı veri akışı sağlayan birşey hiç test etmedim.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
HyperOS 2 ile çıkan cihazlarda daha fazla yenilikler var.
En güzeli de pil menüsü.
Poco X7 Pro dan bu

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
HyperOS 2 ile çıkan cihazlarda daha fazla yenilikler var.
En güzeli de pil menüsü.
Poco X7 Pro dan bu

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu Hyperos Sürüm Kaç? 14Ultra Kullanıyorum Bende yok bunlar.

Üst Alt