- Adım
- onur
- Cihazım
- K6 note
- Konular
- 2
Yani beddua edeceğim bu güncellemeye artık. Yükledim cihaz buram buram kasıyor. Dokunmatik tepkimesi icler acisi oldu. Ekran 30 hz gibi. Donanimsal bir hata olmadigi , yazilimla bunun olduğu kesin. Sizdede bu sorunlar oldu mu ? Yedekte ki poco x3 Nfc cihazim bu cihazdan cok cok daha üstün performans olarak ve akiyor.07.03.2025 02:00 itibariyle HyperOS 2.0.1 geldi.
güncelleme yapalım bakalım neler göreceğiz.
Fotoları Ekliyorum.
Tam da konu sahibine müthiş özellikler gelmiş hocam, hayırlı olsun, cihazınız kesin uçar artık demeye hazırlanıyordum ki, sizin mesajınızı okudum ve üzüldüm.Yine HOS maalesef FOS çıktı desenizeYani beddua edeceğim bu güncellemeye artık. Yükledim cihaz buram buram kasıyor. Dokunmatik tepkimesi icler acisi oldu. Ekran 30 hz gibi. Donanimsal bir hata olmadigi , yazilimla bunun olduğu kesin. Sizdede bu sorunlar oldu mu ? Yedekte ki poco x3 Nfc cihazim bu cihazdan cok cok daha üstün performans olarak ve akiyor.
Yani bu gun cihaza hard format attım.Su anda stabil gibi. Sorunsuz görünüyor gibi. Ama her an aynı olacakmış gibide bilemedimTam da konu sahibine müthiş özellikler gelmiş hocam, hayırlı olsun, cihazınız kesin uçar artık demeye hazırlanıyordum ki, sizin mesajınızı okudum ve üzüldüm.Yine HOS maalesef FOS çıktı desenize
O zaman inşallah pişman olmazsınız diyelim, bir kaç gün kullanım sonrası zaten belli eder kendini...İnş sorunsuz kullanırsınızYani bu gun cihaza hard format attım.Su anda stabil gibi. Sorunsuz görünüyor gibi. Ama her an aynı olacakmış gibide bilemedimBu arada bana gelen son güncelleme "2.0.204.0" yapı numaralı. Yani son sürüm sanıyorum ki bu.