Yardım HyperOS 1.0.5.0.UKDEUXM Whatsapp Sorunu

balbes1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eren
Cihazım
11t pro
Konular
1
Merhaba otomatik güncelleme geldi ve yaptım fakat o günden beri whatsappta sorunlar yaşıyorum. Yazdığım mesajlar gitmiyor. İki günde bir verileri geri yükleme ekranı geliyor fakat yükleyemiyor veya yüklese bile mesajlar gitmemeye devam ediyor. Komple whatsapp i silip tekrar yüklüyorum 2 günlük tekrar düzeliyor. Başına gelen var mı ? Nasıl çözerim bu lanet sorunu. Kilidi kaldıramadığım için eski yazılım da yükleyemedim. Yardımcı olursanız sevirim. Teşekkür ederim.

Huseyinilhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Darkblue
Cihazım
mi 14 ultra
Meslek
Bilişim teknoloji
Konular
7
Merhaba sorunuzu gördüm ve bir kaç çözüm sunabilirim ayarlar uygulamalar bölümünde izinler tam verildi mi ve ağ bağlantı izni açık mi

balbes1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eren
Cihazım
11t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba sorunuzu gördüm ve bir kaç çözüm sunabilirim ayarlar uygulamalar bölümünde izinler tam verildi mi ve ağ bağlantı izni açık mi
Tüm izinler açık hocam. Sorun hyperos kaynaklı bence. Whatsapp businessta bu sorun yok. Daha fazla dayanamayıp S23 geçtim. Hyperos 2.0 güncellemesini bekleyecegim mecburen. Çünkü bootloader kilidini de kaldiramadim bir türlü.

Huseyinilhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Darkblue
Cihazım
mi 14 ultra
Meslek
Bilişim teknoloji
Konular
7
Tüm izinler açık hocam. Sorun hyperos kaynaklı bence. Whatsapp businessta bu sorun yok. Daha fazla dayanamayıp S23 geçtim. Hyperos 2.0 güncellemesini bekleyecegim mecburen. Çünkü bootloader kilidini de kaldiramadim bir türlü.
Ben hiçbir bildirim sorunu yaşamadım mi 14 ultra hyperOs sürümü var

Üst Alt