Yardım HyperOs 1.0.1.0.UMOMIXM güncellemesinde hata alıyorum

ahmetfy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Yılmaz
Cihazım
Note 12 pro 5g
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Herkese iyi akşamlar. Bugün direnç imei kayıtlı Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G cihazıma gelen HyperOs 1.0.1.0.UMOMIXM güncellemesini indirip kurdum. Ama beni main menü HyperOs recovery menüsüne attı. En altta kırmızı yazıyla "This miui version can't be installed on this device" yazısı geldi. Reboot dan yeniden başlattığım zaman yine main menüye attı. Safe moddan telefonu açıp HyperOs 1.0.1.0.UMOMIXM güncellemesini indirip tekrar kurdum ama yine main menüye attı. En sonunda wipe data dan telefonu fabrika ayarlarına döndürerek main menüden çıkabildim. Miui 13ten miui 14e güncelleme geldiğinde sorunsuz güncelleyebilmistim. Bu sefer neden böyle oldu anlamadım. Sizce neden olmuştur?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

SelimAK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim AK
Cihazım
Aristotle/Vili
Meslek
Paramedik
Konular
40
Hocam Fastboot dosyası varsa onla güncelleyin

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
BL kilidi açık olan cihazlarda HyperOS güncellemesi yapılamamaktadır cihaz üzerinden. TWRP varsa TWRP ile recovery sürümünü kurmanız veya fastboot hâli varsa PCden kurmanız lazım.

ahmetfy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Yılmaz
Cihazım
Note 12 pro 5g
Meslek
Öğrenci
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hepinize teşekkür ediyorum. Twrp, fastboot ile uğraşmak istemiyorum bu yüzden HyperOs güncellemesi de kalsın🙂. Tekrardan hepinize teşekkür ederim.

MuratAlptekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
2
Merhaba, aynı problem bende de oldu fakat bootloader kilidi kapalı görünüyor

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Herkese iyi akşamlar. Bugün direnç imei kayıtlı Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G cihazıma gelen HyperOs 1.0.1.0.UMOMIXM güncellemesini indirip kurdum. Ama beni main menü HyperOs recovery menüsüne attı. En altta kırmızı yazıyla "This miui version can't be installed on this device" yazısı geldi. Reboot dan yeniden başlattığım zaman yine main menüye attı. Safe moddan telefonu açıp HyperOs 1.0.1.0.UMOMIXM güncellemesini indirip tekrar kurdum ama yine main menüye attı. En sonunda wipe data dan telefonu fabrika ayarlarına döndürerek main menüden çıkabildim. Miui 13ten miui 14e güncelleme geldiğinde sorunsuz güncelleyebilmistim. Bu sefer neden böyle oldu anlamadım. Sizce neden olmuştur?

Bu cihaza henüz resmi olarak hyperos güncellemesi yayınlanmadı size büyük ihtimalle güncellemeyi farklı sitelerden indirdiyseniz henüz Beta aşamasında ve sadece mi pilot hesabı olanlar kurabilir ve Beta test kullanıcıları güncelleyebilir

MuratAlptekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
2
Bu cihaza henüz resmi olarak hyperos güncellemesi yayınlanmadı size büyük ihtimalle güncellemeyi farklı sitelerden indirdiyseniz henüz Beta aşamasında ve sadece mi pilot hesabı olanlar kurabilir ve Beta test kullanıcıları güncelleyebilir
Merhaba, güncelleme ota üzerinden geldi download edip kurmaya çalıştım, açılışta recovery menüsüne gelip "This miui version can't be installed on this device" uyarısı verdi. bugün baktığımda güncelleme yok görünüyor

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Merhaba, güncelleme ota üzerinden geldi download edip kurmaya çalıştım, açılışta recovery menüsüne gelip "This miui version can't be installed on this device" uyarısı verdi. bugün baktığımda güncelleme yok görünüyor
Efendim dediğim gibi Beta sürüm kullanıcılarına yayınlanmıştır belki cihazınız yanlışlıkla Beta bulutuna düşüp size gelmiş olabilir eğer güncelleme var olsaydı halen daha güncelle yazısı olmuş olurdu eğer ileride resmi güncelleme yayınlandığında aynı sorun devam ederse pc üzerinden fastboot ile kurmalısınız

ahmetfy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Yılmaz
Cihazım
Note 12 pro 5g
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Şimdi güncellemeleri tekrar kontrol ettim güncelleme yok diyor dediğiniz gibi beta test aşamasında olabilir. Ben boş yere uğraşmışım bir de ekstradan telefon sıfırlandı🙁.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-02-02-19-31-24-281_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-02-02-19-31-24-281_com.android.updater.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 31
Üst Alt