Yardım Hyperios3 Sürüm Düşürme

Yuzarsf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Huawei
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperios 3
Telefon Modeli
Note 14 Pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
Note 14 Pro 5g Çin cihazı Kullanıyorum Bootloader Açık Son Çıkan Hyperios 3 e Geçtim Ama Takılmalar Kasmalar Oluştu Hyperios 2 Ye Düşürmek İstiyorum Direkt Flash All Dersem Anti-Rollback Olur Mu Telefonu Brick Etmek İstemiyorum Yardımcı Olabilecek Biri Varmı

BatTech10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Note 14 Pro 5g Çin cihazı Kullanıyorum Bootloader Açık Son Çıkan Hyperios 3 e Geçtim Ama Takılmalar Kasmalar Oluştu Hyperios 2 Ye Düşürmek İstiyorum Direkt Flash All Dersem Anti-Rollback Olur Mu Telefonu Brick Etmek İstemiyorum Yardımcı Olabilecek Biri Varmı
Direkt sürüm düşürme yapmayın ilk önce eng rom (mühendislik yazılımı) yükleyin sonra istediğiniz romu yükleyebilirsiniz ayrıca cihaza server kaydı dışında imei atıldıysa imeler gidebilir
Eng rom linki: Redmi Note 14 Pro+ 5G (amethyst) Eng Rom – Xiaomi Tools

Oyla:

Yuzarsf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Huawei
Konular
14
İMEİ Atılmadı Daha Ama Benim Cihaz Malachite Düz Pro 5g Sizin Linkte Pro Plus 5G Yazıyor Yanlışlık Olmasın

Oyla:

H.kadioglu10

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Oyla:

BatTech10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Oyla:

Yuzarsf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Huawei
Konular
14
OS2.0.208.0.VOOINXM geçmeyi düşünüyordum hocam direkt kullandığım sürüm ile bu sürümün anti versionu 1 aynı yani bir sorun çıkarmı eng ile hyperios 1 e mi düşeyim

Oyla:

H.kadioglu10

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
OS2.0.208.0.VOOINXM geçmeyi düşünüyordum hocam direkt kullandığım sürüm ile bu sürümün anti versionu 1 aynı yani bir sorun çıkarmı eng ile hyperios 1 e mi düşeyim
hyperos 1 en düşük sürümü kurun bu istediğiniz sürüme güncelleyin. MTK için doğru olan budur.

Oyla:

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
9
ben hyperos 3 hindistan romundan hyperos 2.0.10 çin romuna geçtim mi flash ile sorun olmadı. check crc sparse hatası vermişti flash all.bat dosyasında iki kısımı sildim düzeldi başarıyla geçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı cihaz redmi note 14 pro 5g çin

Ayrıca bu cihazın hyperos 3 hindistan romunda 120hz seçmeme rağmen uygulamarın hiçbirinde 120hz olmuyordu ve kameranın uyumlu olmasını istiyorsan hindistan ve çin romundan başka çare yok diğer romlarda kamera samsung lensine göre ayarlanmış

Son düzenleme:
Oyla:

Yuzarsf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Huawei
Konular
14

aynı cihaz redmi note 14 pro 5g çin

Ayrıca bu cihazın hyperos 3 hindistan romunda 120hz seçmeme rağmen uygulamarın hiçbirinde 120hz olmuyordu ve kameranın uyumlu olmasını istiyorsan hindistan ve çin romundan başka çare yok diğer romlarda kamera samsung lensine göre ayarlanmış
hocam sizde de 4k da video çekerken anlık kasmalar oluyor mu çin cihazı için çin sürümü hariç stabil olan rom varmı

Oyla:

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
9
hocam sizde de 4k da video çekerken anlık kasmalar oluyor mu çin cihazı için çin sürümü hariç stabil olan rom varmı
hindistanda kamera uygulaması direkt kasıyordu video çekmedim bile hareket ederken sanki 10 fps ile gösteriyordu kamera ama çin romunda gayet stabil. Mediatek işlemci olduğu için eu rom çıkmıyor cihaza tek çare çin romu ama yine de sanki arayüz yine istediğim kadar akıcı değil çözemedim. Aynı zamandak kardeşime 13 pro 5g çin aldık gayet 120hz akıcılığını hissettiriyor telefon ama bu cihazda o hissi alamıyorum

Oyla:
Üst Alt