Rom Hyper Reborn 3.0 (davinci) A14

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
28
t
Benden tavasiye ne olduğu belli olmayan yayıncıların romlarını yüklemeyin.Anında banka hesaplarınız uçar,veya arkaplanda çalışacak uygulama ile coin motoru olur cihazınız.Geliştirici ss yüklememiş çünkü unutmuş hahah, mi9t ye rom geliştirmiyormuş artık cihazıda bozulmuş hahaha ...bilindik yayıncılar harici romlardan uzak durulması gerekir
telegramda bakabilirsiniz. romun sahibi
(romun içine trojen kurmaz uzun zamandır rom yapan birisi forumda bile romlarını görebilirsiniz) Rom - HyperOS DAVINCI-OS1.0.10.0.UFJCNXM V2 Android 14Unoffical

ayrıca bilindik mi9t için rom yapan kim var?

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
12
t

telegramda bakabilirsiniz. romun sahibi
(romun içine trojen kurmaz uzun zamandır rom yapan birisi forumda bile romlarını görebilirsiniz) Rom - HyperOS DAVINCI-OS1.0.10.0.UFJCNXM V2 Android 14Unoffical

ayrıca bilindik mi9t için rom yapan kim var?
evo harici pek kullanışlı olmuyorlar...miuı tarafında ise çıkan çoğu rom kasıyor bayağı gecikmeli şekilde kullandığını hissediyorsun.Kasma olayı öyle eski telefonlar gibi değil tabiki ama mesela bir evo nun android 14 aosp romunda uygulamaların açılış hızı,arayüzde geziş hızı,uygulama yüklenme hızı vs var birde bu yayıncıların miuı romunda takılmak var...laglı şekilde miuı kullanmak yerine en son cıkan stock miuı kullanırım daha iyi ayrıca sizlik bir durum yok hocam konunuz için teşekkür ederim ben sadece bilindik yayıncıların romlarının kullanılması taraftarıyım ama tabi özgürlük..herkes kendi bilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+Ayrıca malesef telefon doğal rom ömrünün sonuna geldi.Eski kaliteli yayıncılar bu telefon için rom üretmeyi çoktan bıraktıla...Evet telefonun kendisi taş gibi ve 1-2 seneyi daha rahatlıkla çıkarabilir ama kamera performansı artık leş olmaya başladı günümüzdeki cihazlara göre.performans oyunlarını düşük kalitede ancak istenildiği gibi oynatıyor.mesela mobile legends oyununda ful kalite yaparsam takımca bir savaş esnasında donuyor...ancak düşük kalitede rahatça oynuyor.Ön kamerasının içeride oluşu,tam ekranı bize yıllar önce tattırması bu telefonu efsane yapıyor ama artık güncel takılmak isteyen bir kişi için ömrünü doldurdu bu cihaz....Ancak youtube ,film dizi takılanlar,sosyal medyada stroy izleyip whatsap için kullanan yani sıradan kullanım için hala uçak gibi .....

Son düzenleme:

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
28
evo güzel rom ancak miuidaki özelikler olmayınca telefon boş duruyor. stok romda kullanılır ama takıntılı olunca yenileri kullanmakta daha cazip geliyor. ben nitro romı kullanıyorum hyper os akıcı değil tam ama sadece mikro donma ve ufak tefek can sıkı buglar yok, ondroid gibi değil.
zaten artık eskisi kadar oyun oynamıyorum arada bir codm o da düşük kalite yüksek fps.
kamera konusuda leice kamerası port ile daha net fotoğraflar çekiyor gcam sayesinde daha Güzel fotoğraflar yakalanıyor.

Üst Alt