- Adım
- Zafer
- Cihazım
- Xiaomi redmi no
- Konular
- 3
Başka bir telefonun imeisi ni redmi not 10proya attık telefona güncelleme geldiğinde güncelleme yapsam gider mi imei
Qcn olarak attıysanız eğer güncelleme geldiğinde imei silinir Server kayıt yaptırdıysanız eğer imei silinmez.Başka bir telefonun imeisi ni redmi not 10proya attık telefona güncelleme geldiğinde güncelleme yapsam gider mi imei
Hayır böyle bir durum yok. Redmi Note 10 Pro günceleme ile imei silinmez, güncelleme sonrası bilgisayardan modem dosyası yazmanız gerekmekte sadece.Qcn olarak attıysanız eğer güncelleme geldiğinde imei silinir Server kayıt yaptırdıysanız eğer imei silinmez.
Kendim Note 10 Pro ya qcn atıp telefona güncelleme yaptığım zaman imeiler siliniyordu. Deneyimle sabittir her defasında bilgisayardan tekrar tekrar qcn atıyordum.Hayır böyle bir durum yok. Redmi Note 10 Pro günceleme ile imei silinmez, güncelleme sonrası bilgisayardan modem dosyası yazmanız gerekmekte sadece.
Valla olmaması gerek hocam ben de kendim attım imei'yi hatta orijinal qcn'm kayıp olduğu için farklı farklı qcn'ler denedim vs. Hiç bir güncellemede veya rom atmada vs. imei gitmedi şu ana kadar.Kendim Note 10 Pro ya qcn atıp telefona güncelleme yaptığım zaman imeiler siliniyordu. Deneyimle sabittir her defasında bilgisayardan tekrar tekrar qcn atıyordum.