Yardım Hyper Os yüklerken Telefon Brick Oldu

Alicanim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 13 PRO
Meslek
Güvenlik polnet so
Konular
16
Merhabalar,

Mi 13 Ultra ya Mi Flash ile Hyper OS yüklerken Brick oldu. Ne şanssızlık ve bir anlık dalgınlık ile mi flash üzerinden bootlader klidini kapat seçeneğini aktif bırakmışım. Şuan cihaza yetkili hesap ile rom yüklemesıde yapılamıyor. bu durumun düzeltilebilme ihtimali var mıdır. Şimdiden Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Leopardll

Altayturk
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi
Cihazım
Redmi note 4
Konular
15
benimde başıma aynısı geldi. Kilit kapalı twrp olmadı ücretli çin rom yüklendi ve direnç nedeni ile bl unlock başvurusu yapmak zorunda kaldım. o da bana 407 saat süre verdi :(

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
benimde başıma aynısı geldi. Kilit kapalı twrp olmadı ücretli çin rom yüklendi ve direnç nedeni ile bl unlock başvurusu yapmak zorunda kaldım. o da bana 407 saat süre verdi :(
Ücreti ile doğrudan açılabilir

Oyla:

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
42
Aynısı başıma 13t de geldi 5 kişi telefonla uğraştı arka kapak açılmadan yapmaya çalışıldı ama olmadı enson arka kapak açıp edl moda alınarak yapıldı 1500 liraya mal oldu bana telefoncu bundan fazlasını harcamıştır yetkili hesap kodu aldılar bir çok kez hyperos pişmanlıktır yuklemeyin

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yetkili hesap koduna gerek yok,kilit açılıp işlem yapılabilirdi,araştırmadan bilgi almadan gördüğünüz ilk telefoncuya giderseniz bunlar kaçınılmaz.
Aynısı başıma 13t de geldi 5 kişi telefonla uğraştı arka kapak açılmadan yapmaya çalışıldı ama olmadı enson arka kapak açıp edl moda alınarak yapıldı 1500 liraya mal oldu bana telefoncu bundan fazlasını harcamıştır yetkili hesap kodu aldılar bir çok kez hyperos pişmanlıktır yuklemeyin

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Aynısı başıma geldi bu hyper OS u bilerek telefonlar brick olsun diye mi koydular çözemedim .. telefonumun bl kilidi açık ama hiçbir şekilde şarj almıyor açılmıyor fastbota girmiyor arka kapak açılmadan nasıl kurtarılır ?
Bahsettiğiniz durumun konuda ki durumla alakası yok. Konuda ki mağduriyet yıllardır yaşanan clean all and lock'u işaretlemiş olmasından dolayı. HyperOS ile birlikte gelmedi bu durum.

Sizin bahsettiğiniz durum daha sıradışı, cihazınız nasıl bu hale geldi?

Oyla:
Üst Alt