Yardım Hyper Os yüklerken Telefon Brick Oldu

Alicanim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 13 PRO
Meslek
Güvenlik polnet so
Konular
16
Merhabalar,

Mi 13 Ultra ya Mi Flash ile Hyper OS yüklerken Brick oldu. Ne şanssızlık ve bir anlık dalgınlık ile mi flash üzerinden bootlader klidini kapat seçeneğini aktif bırakmışım. Şuan cihaza yetkili hesap ile rom yüklemesıde yapılamıyor. bu durumun düzeltilebilme ihtimali var mıdır. Şimdiden Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhabalar,

Mi 13 Ultra ya Mi Flash ile Hyper OS yüklerken Brick oldu. Ne şanssızlık ve bir anlık dalgınlık ile mi flash üzerinden bootlader klidini kapat seçeneğini aktif bırakmışım. Şuan cihaza yetkili hesap ile rom yüklemesıde yapılamıyor. bu durumun düzeltilebilme ihtimali var mıdır. Şimdiden Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
HyperOS'u TWRP ile yükleme yapabilirsiniz şu anlık ne yapmış olduğunuz öngörülemiyor,ancak özelden yazın yönlendirme yaparım.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bootloader kilidini açtığınız hesap ile tekrar unlock yapmayı deneyin işe yaramazsa ücretli onarım gerekiyor.

Oyla:

Alicanim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 13 PRO
Meslek
Güvenlik polnet so
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplariniz icin teşekkür ediyorum yetkili hesap sahibi program atan bir telefoncuya biraktim umarim yapabilir yapamaz ise burdaki çözüm önerilerini dikkate alayim

Oyla:

averson2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
note10ltie
Konular
12
Aynısı başıma geldi bu hyper OS u bilerek telefonlar brick olsun diye mi koydular çözemedim .. telefonumun bl kilidi açık ama hiçbir şekilde şarj almıyor açılmıyor fastbota girmiyor arka kapak açılmadan nasıl kurtarılır ?

Oyla:

catsnovel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
10 5g vs 11se
Konular
10
Bu durumun çözümü var sizin modelde çalışır mı bilmiyorum. ama zahmetli batarya bağlantısını çıktartıp edl yöntemi ile yapılabiliyor sp flash tool bypass seçeneği olan bir program ile yalnızca download only seçeneği tercih edilerek kutarmıştım telefonumu. yükle demeden önce ses açma kısma tuşları olmazsa yalnızca ses açma yada kısma tuşuna basarak yükle demek gerekiyor ancak deneme yanılma yöntemi ile uğraştırabilir.

Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
28
Bu durumun çözümü var sizin modelde çalışır mı bilmiyorum. ama zahmetli batarya bağlantısını çıktartıp edl yöntemi ile yapılabiliyor sp flash tool bypass seçeneği olan bir program ile yalnızca download only seçeneği tercih edilerek kutarmıştım telefonumu. yükle demeden önce ses açma kısma tuşları olmazsa yalnızca ses açma yada kısma tuşuna basarak yükle demek gerekiyor ancak deneme yanılma yöntemi ile uğraştırabilir.
o mtk modeller için hocam ben çok yaptım o işlemi her yaptığım cihaz mtk idi brom mode algılamıyor Qualcomm cihazları bildiğim kadarıyla .

zaten açıklamaların da filan da mevcut

Neden SP Flash Aracını İndirmelisiniz?​

SP FlashTool, tüm MediaTek ROM çeşitlerini destekleyen MediaTek Android flash için en iyi öneridir. Yani bu amaç için indirilmesi ve işlenmesi %100 güvenli, tamamen ücretsiz bir araçtır. Ancak burada tüm riski kendiniz üstlenmelisiniz çünkü bu bir sistem değişikliğidir ve işlem sırasında birçok hataya neden olabilir. Bu yüzden SmartPhone FlashTool ile flaşı kendi sorumluluğunuzda çalıştırın.

Oyla:

catsnovel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
10 5g vs 11se
Konular
10
o mtk modeller için hocam ben çok yaptım o işlemi her yaptığım cihaz mtk idi brom mode algılamıyor Qualcomm cihazları bildiğim kadarıyla .

zaten açıklamaların da filan da mevcut

Neden SP Flash Aracını İndirmelisiniz?​

SP FlashTool, tüm MediaTek ROM çeşitlerini destekleyen MediaTek Android flash için en iyi öneridir. Yani bu amaç için indirilmesi ve işlenmesi %100 güvenli, tamamen ücretsiz bir araçtır. Ancak burada tüm riski kendiniz üstlenmelisiniz çünkü bu bir sistem değişikliğidir ve işlem sırasında birçok hataya neden olabilir. Bu yüzden SmartPhone FlashTool ile flaşı kendi sorumluluğunuzda çalıştırın.
Doğru haklısınız zaten sizin model de çalışır mı bilmiyorum demiştim aslıda ben bu yöntemi yapsınlar diye söylemedim. Anlatmamın sebebi EDL yöntemli konuları telefonun modeline işlemcisine uygun olarak araştırmaları faydalıolur diye düşündüm.

Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
28
Doğru haklısınız zaten sizin model de çalışır mı bilmiyorum demiştim aslıda ben bu yöntemi yapsınlar diye söylemedim. Anlatmamın sebebi EDL yöntemli konuları telefonun modeline işlemcisine uygun olarak araştırmaları faydalıolur diye düşündüm.
Güzel düşünmüşsünüz, evet mesela dediğiniz bu olay mtk cihazlar da brom mode alabiliyor ve spflashtool ıle sorun halledilebiliyor cihaz açılmasa dahi, kilit kapalı da olsa brom mode girmesi yeterli olacaktır. sonrasını program hallediyor zaten :)

Oyla:
Üst Alt