Soru Hyper OS dağıtım sacmaligi

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
51
12t ye. İle stabil fastboot yazıl yayınlandı ama hala 13t ye stabil bir hyperos yazılımı yayınlanmadı gerçekten bu çekik gözlüler insanları kusturmeye çalışıyor başka açıklaması yok

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam başka bir cihaza erken geldi diye o cihaza daha iyi bir durum olacak diye bir şey yok. Belki 12T kullanıcıları hiç memnun değil gelen güncellemeden, belki 13T için daha düzgün olacak. Kıstas yapmak bu konuda mantıklı değil bence. Gelsin ama düzgün gelsin, biraz geç gelse de olur.

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
135
Hocam başka bir cihaza erken geldi diye o cihaza daha iyi bir durum olacak diye bir şey yok. Belki 12T kullanıcıları hiç memnun değil gelen güncellemeden, belki 13T için daha düzgün olacak. Kıstas yapmak bu konuda mantıklı değil bence. Gelsin ama düzgün gelsin, biraz geç gelse de olur.
Geç gelsin hatasız gelsin

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamıyla satış politikalarının ellerinde patlamasından dolayı böyle yapıyorlar 13t satış rekoru kırdı 13t prodan daha fazla sattı tekrarı olmasın diye uğraşıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan 13t için paylaşılan romlar basit şekilde portlanmis romlardir custom rom yani

Son düzenleme:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Tamamıyla satış politikalarının ellerinde patlamasından dolayı böyle yapıyorlar 13t satış rekoru kırdı 13t prodan daha fazla sattı tekrarı olmasın diye uğraşıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan 13t için paylaşılan romlar basit şekilde portlanmis romlardir custom rom yani
Hocam, her cihazın geliştirici ekibi farklı. Bu yüzden her cihaza aynı hızda çıkmıyor romlar. Hani özel bir sebep aramaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Paylaşılan romdan kastınızı anlamadım. Cihaz için bir tane XiaomiEU rom var sadece custom rom olarak. Diğer romlar cihazın stok romları. Port rom yok 13T için.

teknoberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
3
12t ye. İle stabil fastboot yazıl yayınlandı ama hala 13t ye stabil bir hyperos yazılımı yayınlanmadı gerçekten bu çekik gözlüler insanları kusturmeye çalışıyor başka açıklaması yok
Her cihazın donanımı ve geliştirici ekibi farklı olduğu için süreç olarak farklılık gösterebilir. Şu an için Global Beta rom mevcut Stabil rom istiyorsanız eğer Ocak ayı sonuna kadar Hem Recovery hemde Fastboot olarak tüm regionlarda zaten paylaşılacak. Kullanmış olduğumuz cihazlar MTK işlemcili olduğu için fark ettiğiniz üzere piyasada çok fazla custom rom vb. bulunmamakta beklemekten başka çare yok ne yazık ki ;)

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
51
Hyper OS.cikan modellere bakın bu çekik gözlüler gerçekten reziller Xiaomi gerçekten benim için bitmiştir

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-16-01-16-16-163_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-01-16-01-16-16-163_com.android.chrome.jpg
    457,1 KB · Görüntüleme: 84

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Hyperos gelince cihazınız ne olacak, çok başka arayüz çok başka sorunsuz bir yazılım ya da 5 saat giden piliniz 10 saate mi çıkacak? %90 aynı şey zaten, bu kadar figan edip benim için bitmiştir diyecek bir durum yok ortada. Ayrıca yukarıda liste atmışsınız, gören de zanneder ki note 8 sizden önce güncelleme almış. Zaten bu cihazların çoğu son 1-2 sene içinde çıkmış iyi cihazlar

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
51
Hyperos gelince cihazınız ne olacak, çok başka arayüz çok başka sorunsuz bir yazılım ya da 5 saat giden piliniz 10 saate mi çıkacak? %90 aynı şey zaten, bu kadar figan edip benim için bitmiştir diyecek bir durum yok ortada. Ayrıca yukarıda liste atmışsınız, gören de zanneder ki note 8 sizden önce güncelleme almış. Zaten bu cihazların çoğu son 1-2 sene içinde çıkmış iyi cihazlar

List3deki cihaae 1 2 sene içinde çıktı iyi cihazlar bizim cihazimiz ne zaman çıktı ? 4 sene oncemi ciktida bize verilmiyor yazılım diye kucumsediginiz şeyi 1 senedir çekik gözlüler devrim diye anlatıyor bu arada

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
List3deki cihaae 1 2 sene içinde çıktı iyi cihazlar bizim cihazimiz ne zaman çıktı ? 4 sene oncemi ciktida bize verilmiyor yazılım diye kucumsediginiz şeyi 1 senedir çekik gözlüler devrim diye anlatıyor bu arada
Xiaomi, MIUI 12.5'i de devrim diye anlattı. Gelen ise öncekini arattı. MIUI 13 için de aynısı oldu ve yine gelen öncekini arattı. Bunlar reklam hareketleri, nomal şeyler onlar için. Ayrıca bizim cihazlara vermiyor değiller, şu an beta olarak dağıtımda veya verilmek üzere. 13T Pro'ya geldi misal bir sürüm. Cihazın çıkış tarihine göre bağlı bir şey değil dağıtım. Önemli olan bu ay içinde gelecek olması ve düzgün gelmesi.

Üst Alt