Huzurlarınızda Xiaomi Notebook

Hızla gelişen  'ninüzerinde çalıştığı  etiketli dizüstü modelin fotoğrafı ve özellikleriortaya çıktı.

Dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi konumundayer alan Xiaomi, teknolojinin birçok alanında varlığını göstermek istiyor. Geçtiğimiz günlerde ise  'nin Tesla ile bir işbirliği sonucunda Mistla isimlibir elektrikli otomobil geliştirdiği bilgisi gündeme  . Bu sefer ise piyasa değerini tam 45 milyar dolaraçıkarmayı başaran Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi'nin uygun fiyat etiketli dizüstü üzerinde çalıştığı iddia edildi.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Daha önceden buna benzer söylentiler yaşanmıştı ancak sözkonusu dizüstü cihazın teknik özellikleri belirtilmemişti. Bugün gelen söylentiler ise söz konusu cihazın donanımsal özelliklerini de gün yüzüne çıkardı. Elde edilen bilgilere göre Xiaomi'nin yeni dizüstü modeli 15 inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. Gücünü Intel Haswell i7-4500u işlemcisinden alacak olan cihazda, 2 tane 8GB'lık RAM yer alıyor.

Çok yakında resmiyete kavuşacak olan dizüstünün yaklaşık 480dolar civarında fiyat etiketine sahip olacağı tahmin ediliyor.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
Cvp: Huzurlarınızda Xiaomi Notebook

Bu şirket daha üretim için telefon yetiştiremezken neden böyle şeylere kalkışıyor anlamış değilim

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237

chatin_62 pid=15327 dateline=1419962243' Alıntı:
Ekran kartı en az Nvidia 840M olsun bana yeter. :D

Benim PC ye göndereyim hocam GTX850M :cool:

xxSpecter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
RM 3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
32

HiddeNKinG pid=15328 dateline=1419962432' Alıntı:
chatin_62 pid=15327 dateline=1419962243' Alıntı:
Ekran kartı en az Nvidia 840M olsun bana yeter. :D

Benim PC ye göndereyim hocam GTX850M :cool:
Ben 520M ile sürünüyorum. ;(

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69

@[font=Verdana, Arial, sans-serif]xxSpecter hocam ekran kartı hakkında henüz sızmış bir bilgi bulamadım.
@MGM Barut hocam, tasarım aslında gerçek anlamda bir Apple Macbook Air ve Macbook Pro tasarımı kopyası olmuş. Güzel bir tasarım, evet, ama özgün değil. Şahsen ben, firmanın kendisine has bir tasarımla bir şey çıkartmasını beklerdim. Gerçi halen geç değil. Bu fotoların, Çinli bir vatandaş tarafından çizildiğine, Xiaomi'nin laptopunun farklı bir tasarıma sahip olacağına dair haberler de var. Umarım öyle olur. Aksi durumda şirket marka değerini düşürür, tüketici güvenini kaybeder, çünkü klasik Çin'li taklitçi firma etiketi yer.

MGM Barut

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUHARREM
Cihazım
Mi9T Pro 128gb
Meslek
Emekli
Konular
78

golgeadamm pid=15365 dateline=1420016109' Alıntı:
@[font=Verdana, Arial, sans-serif]xxSpecter hocam ekran kartı hakkında henüz sızmış bir bilgi bulamadım.
@MGM Barut hocam, tasarım aslında gerçek anlamda bir Apple Macbook Air ve Macbook Pro tasarımı kopyası olmuş. Güzel bir tasarım, evet, ama özgün değil. Şahsen ben, firmanın kendisine has bir tasarımla bir şey çıkartmasını beklerdim. Gerçi halen geç değil. Bu fotoların, Çinli bir vatandaş tarafından çizildiğine, Xiaomi'nin laptopunun farklı bir tasarıma sahip olacağına dair haberler de var. Umarım öyle olur. Aksi durumda şirket marka değerini düşürür, tüketici güvenini kaybeder, çünkü klasik Çin'li taklitçi firma etiketi yer.

Hocam haklısın tabii ki,zaten ortada bir üründe yok,hele bir açıklansın sonra burada oturup notumuzu veririz.Teşekkürler.

siranusta

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi 5sPlus'lu
Cihazım
Masum Köylü
Konular
98

Xaomi pek iyi yere gitmiyor.
bu şekilde her şeye burun sokmaya devam ederlerse tüm piyasalarda çok ciddi güven kaybı yaşayacaklardır.
önce bi işi doğru yap sonra diğer işlere gir demeli birileri.

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Ynt: RE: Cvp: Huzurlarınızda Xiaomi Notebook

siranusta' Alıntı:
Xaomi pek iyi yere gitmiyor.
bu şekilde her şeye burun sokmaya devam ederlerse tüm piyasalarda çok ciddi güven kaybı yaşayacaklardır.
önce bi işi doğru yap sonra diğer işlere gir demeli birileri.
Benide korkutmuyor degil, inşallah her konuda basarili olurlar

Xiaomi MI 4W cihazımdan gönderilmiştir.

Üst Alt