Soru Hücre beklemede çok şarj gitmesi

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
Note 7 global kararli sürüm telefonumda pil istatistiklerinde fotografta goruldugu uzere hucre bekleme orani cok yuksek. yuzde 30-40 lara çiktigi oluyor. cözüm icin netten birkac tavsiye denedim ama sorun ayni devam ediyor. sebeke baglanti ayarlarini degistirerekte denedim bir farklilik olmadi. telefonun 4g de full cektigi ve cekmedigi yerlerde de ayni sorun oluyor. cekimin az olmasindan kaynaklanmiyor eminim. sorun acaba batarya kullanim oranlarini gosteren programin yazilimsal sorunumu ? note 7 kullanan arkadaslar pilde donanim sarj yeme oranlarini kontrol edebilirler mi ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
9

Son düzenleme:

bayarmuhammed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammed
Cihazım
red mi note 7
Konular
2
telefonu tamamiyle kapatıp tekrar aç eğerki hiç kapatmamışsan belki arka planda sürekli acık olan bazı uygulamalar vardır kapanır

Oyla:

Korelmis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Konular
19
Kullanılan operatöre göre değişebilir. Turkcell kullanırken böyle bir sorun yoktu, Türk Telekom'a geçince hücre bekleme yüzdesi çok arttı. Artık umursamıyorum. Şu an güncel durum.

Oyla:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
telefonu tamamiyle kapatıp tekrar aç eğerki hiç kapatmamışsan belki arka planda sürekli acık olan bazı uygulamalar vardır kapanır
Hocam hücresel veri Türk Telekom Bilirsiniz her yerde tam çekmiyor keza oda çekmeye çalışıyor ve sarjı çok yiyor.

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
Hocam hücresel veri Türk Telekom Bilirsiniz her yerde tam çekmiyor keza oda çekmeye çalışıyor ve sarjı çok yiyor.
dostum turktelekom kullaniyorum ama tuek telekomun full düzgun baglantili yerde internetide wifiden kullanarak denedim, yine ayni degerler olmustu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonu cok defa acip kapattim. profesyonel derecede bir android kullanicisi olmasamda , ufak sorunlari cozebilecek seviyede android bilgim var

benim bu şekilde redmi not 7
miui surumun kac dostum ve global surummu

Oyla:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
dostum turktelekom kullaniyorum ama tuek telekomun full düzgun baglantili yerde internetide wifiden kullanarak denedim, yine ayni degerler olmustu

telefonu cok defa acip kapattim. profesyonel derecede bir android kullanicisi olmasamda , ufak sorunlari cozebilecek seviyede android bilgim var

miui surumun kac dostum ve global surummu

Hocam ben WiFi ile hücresel arasında 2 saat oynatıyorum bununda Türk Telekom un çekmemesine bağlıyorum hep full çekse dediğiniz doğru derim

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
merak edenler icin sorunun cozumu basitmis. program hesaplama hatasi yapiyormus. batarya istatistik programini sistem uygulamalarindan buldum ( power keeper) verilerini temizledim ve istatistikler normale dondu.

Oyla:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
merak edenler icin sorunun cozumu basitmis. program hesaplama hatasi yapiyormus. batarya istatistik programini sistem uygulamalarindan buldum ( power keeper) verilerini temizledim ve istatistikler normale dondu.
Programı nereden temin ederiz hocam link atar mısınız bide verileri nasıl temizliyoruz biraz daha bilgi verir misiniz?

Oyla:

ilter88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilter
Cihazım
MI 9 LITE 128GB
Konular
1
Note 7 global kararli sürüm telefonumda pil istatistiklerinde fotografta goruldugu uzere hucre bekleme orani cok yuksek. yuzde 30-40 lara çiktigi oluyor. cözüm icin netten birkac tavsiye denedim ama sorun ayni devam ediyor. sebeke baglanti ayarlarini degistirerekte denedim bir farklilik olmadi. telefonun 4g de full cektigi ve cekmedigi yerlerde de ayni sorun oluyor. cekimin az olmasindan kaynaklanmiyor eminim. sorun acaba batarya kullanim oranlarini gosteren programin yazilimsal sorunumu ? note 7 kullanan arkadaslar pilde donanim sarj yeme oranlarini kontrol edebilirler mi ?
9

bende de aynı problem var 8 10 saat sonra sabah kalktığımda yüzde 30 şarj gitmiş oluyor

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
Programı nereden temin ederiz hocam link atar mısınız bide verileri nasıl temizliyoruz biraz daha bilgi verir misiniz?
dostum program zaten miui de gomulu olarak var. tlefonun kendi pil programi

Oyla:
Üst Alt