- Adım
- can
- Cihazım
- redmi pro
- Konular
- 15
hücre bekleme pil kullanımı yüzde 15 20 lerde? normal midir?
BL kilidinden bağımsız derken bl kilidi ile bir işin yok benim anlattığım işlemde daha doğrusu BL kilidi olmayan cihazlar benim dediğim gibi yapabilir eğer cihazında bl kilidi varsa önce kilit işlemini kaldırman lazım.Ben olayı anlattım BL kilidini es geçerek zaten 2017 yılında atmışım . Kilitli ise cihazın BL kilidini açmadan bu işlemleri yapamazsın.Benim asıl sormak istediğim şu aslında siz diyorsunuz ki miflash ile Bootloader kilidinden bağımsız olarak (yani kilidi açmadan diye anladım) rom flashlayabilirsiniz...
Bu sitede bir kaç kişiye sordum bende sizin gibi olması lazım dedim ama onlar bl kilidi açık olması lazım dediler.
Anlaşılmıştır.BL kilidinden bağımsız derken bl kilidi ile bir işin yok benim anlattığım işlemde daha doğrusu BL kilidi olmayan cihazlar benim dediğim gibi yapabilir eğer cihazında bl kilidi varsa önce kilit işlemini kaldırman lazım.Ben olayı anlattım BL kilidini es geçerek zaten 2017 yılında atmışım . Kilitli ise cihazın BL kilidini açmadan bu işlemleri yapamazsın.