Yardım Hücre Bekleme Pil Tüketimi

serco05

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SERKAN
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu stabil 11.04.0
Telefon Modeli
Mi note 3
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar eu.betadan stabile geçtim, sıfırdan temiz kurulum yaptım. Hücre bekleme pil kullanımı %40 civarlarında, uçak modunda kullansam bile %40 larda geziyor. Bir türlü çözüm bulamadım, onlarca konu buldum denedim ama nafile, yardımınızı bekliyorum.

Herkese iyi forumlar.

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Aynı telefonu kullanmiyorum ama mimix romda bende de çok fazlaydı revos Roma geçince yok denecek kadar aza düştü diğer telefonda da miupro rom var yamalı ondada çok az oluyor kimileri IMEI işlemi yapıldıysa ondan kaynaklanır yazıyor
Ayrıca 2 g de kullanınca veya 3 g de yapmadığını yazanlar var. bende 2 tane mi 9t var aynı telefonda 4.5 g ve volteler açık rom degistirdigimde farkı bariz gordum.Yani Kısacası romdan kaynaklandığını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

Ercankhvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
Arkadaşlar eu.betadan stabile geçtim, sıfırdan temiz kurulum yaptım. Hücre bekleme pil kullanımı %40 civarlarında, uçak modunda kullansam bile %40 larda geziyor. Bir türlü çözüm bulamadım, onlarca konu buldum denedim ama nafile, yardımınızı bekliyorum.

Herkese iyi forumlar.
Sim kartınızı çıkarıp tekrar takmayı deneyebilirsiniz. Hocam bu arada Amasyalı mısınız nickinizde 05 var da?

Oyla:

serco05

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SERKAN
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sim kartınızı çıkarıp tekrar takmayı deneyebilirsiniz. Hocam bu arada Amasyalı mısınız nickinizde 05 var da?
Evet Hocam denedim, diğer slota da taktım ama değişmedi, fakat şöyle birşey farkettim Wifiye bağlıyken hücresel bekleme tüketimi artıyor, mobil veri kullanırken yok denecek kadar az tüketim. Birde %40 tüketim göstermesine rağmen kullanımım aynı, önceden olduğu gibi bir günü çıkarıyor ve 6-7 saat ekran süresi veriyor. Sanırım pil tüketiminde gösterdiği tüketim gerçek değil, yoksa yarım günü çıkarmazdı.

Bu arada evet Amasyalım, İstanbulda yaşıyorum.

Oyla:

Ercankhvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
Evet Hocam denedim, diğer slota da taktım ama değişmedi, fakat şöyle birşey farkettim Wifiye bağlıyken hücresel bekleme tüketimi artıyor, mobil veri kullanırken yok denecek kadar az tüketim. Birde %40 tüketim göstermesine rağmen kullanımım aynı, önceden olduğu gibi bir günü çıkarıyor ve 6-7 saat ekran süresi veriyor. Sanırım pil tüketiminde gösterdiği tüketim gerçek değil, yoksa yarım günü çıkarmazdı.

Bu arada evet Amasyalım, İstanbulda yaşıyorum.
Çok büyük ihtimalle romla alakalı. Eu betaya geri dönebilir veya Global kararlıya geçebilirsiniz hocam.

Bende Amasyalıyım da, neresindensiniz hocam? Ben Merzifon.

Oyla:

serco05

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SERKAN
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok büyük ihtimalle romla alakalı. Eu betaya geri dönebilir veya Global kararlıya geçebilirsiniz hocam.

Bende Amasyalıyım da, neresindensiniz hocam? Ben Merzifon.
Merkez, Gerne Köyü Hocam, Annem babam merkez de, Yüksek okul tarafında oturuyorlar.

Oyla:
Üst Alt