Yardım Hücre bekleme mi9t

Kampfar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi9T
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.5
Telefon Modeli
mi9t
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar imei attırdıktan sonra şarj performansımın düştüğünden bahsetmiştim.Geçenlerde imei repair yaptık fakat fayda etmedi. Telefonu %100 şarj edip masaya koydum. Sabah kalktığımda şarjım %83 idi. Gece geç yattığım için yine çok gitmemiş yani düşünün. 75 ile bulduğum falan da oluyor. Sadece wifi-senkronizasyon ve konum açık. Geri kalan her şey kapalı haldeyken böyle şarj yiyor cihaz. Kalkar kalkmaz istatistiklere girdim ve ss aldım. Gördüğünüz üzere hücre bekleme ve android deli gibi şarj götürüyor. Ne yapılabilir?

Telefonu imei attırmadan önce 7 ay kullandım ve böyle bir problemim yoktu. Şarjım bitmiyordu neredeyse.. Her şey imei attırdıktan sonra başladı. Geçen imei repair yaptık düzelmedi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
45
Yatarken uçak moduna al.Globalde var mı emin değilim otomatik görevlerden 1:00-7:00 arası uçak moduna bırak.

Oyla:

Kampfar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi9T
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yatarken uçak moduna al.Globalde var mı emin değilim otomatik görevlerden 1:00-7:00 arası uçak moduna bırak.
Hocam bu şekilde ancak gece şarj yemesini önlerim herhalde. Gün boyu kullanımda yine su gibi gidiyor pil.

Oyla:
Üst Alt