- Adım
- Şevket
- Cihazım
- Xperia XA
- Meslek
- Tekniker
- Konular
- 21
Bu işin uzmanları var hocam ya da işsizlik mi desek
Parayla satsa kafi.
Valla hocam hobi gibi işsizlik değil de
Bu işin uzmanları var hocam ya da işsizlik mi desek
Parayla satsa kafi.
Gel hocam gel pocophone alValla hocam hobi gibi işsizlik değil deben de bir xiaomiye gecsem aklımda çok hoş şeyler var ama işte geçemiyorum
Hocam o Vietnamli çocuk g2 portlarini yıllar önce yapıyordu, ben g2mde g5 arayüzü kullanıyordumOnu görmedim de yapanlar var ama şu zamanda en iyisi bence g2 ye tam g4 portu yapan cloudyfadir.
Gel hocam gel pocophone al
Diğer modelleri kullanmadığım için öneremiyorum ama hoşuna gider bu![]()
Hocam o Vietnamli çocuk g2 portlarini yıllar önce yapıyordu, ben g2mde g5 arayüzü kullanıyordum![]()
Bravo valla helal olsun bilginiz var demekki, lgg2de bütün romlari denedim en iyisi dediğiniz gibi cloudy romlariydi hatta adam aroma kullanıyordu isteyip istemediğin uygulamaları twrp aroma ekranında seciyorduk. Miui kurarken anakart yakmıştım sonraAklimda note 6 pro var hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben de g2 ye olan portlari tekrar cihazin çözünürlüğüne göre tekrar port edip kullanıyordum bi nevi port içinde port gibi![]()
Bravo valla helal olsun bilginiz var demekki, lgg2de bütün romlari denedim en iyisi dediğiniz gibi cloudy romlariydi hatta adam aroma kullanıyordu isteyip istemediğin uygulamaları twrp aroma ekranında seciyorduk. Miui kurarken anakart yakmıştım sonra
Büyük ihtimal benim g2nin de çipi yanmıştı, uyumsuz rom yada yanlış yüklemeden dolayı, servise verdim dedim güncelleme yaparken kapandı açılmıyor. Çip mip değişimine uğraşmıyor adamlar. Direk anakartı ücretsiz değiştirip verdiler ama hayır göremedim o yüzden telefondan 2 ay sonra wcye düştüHocam bilgim var çok şükür ama şuan ki cihazin bootloader sorununu halletsem sıfırdan mm ya da lp tabanli rom port edicem ama sorunu çözemiyorum bir kez yapayim dedim emmc yandı cihaz yükleme moduna giriyor ama yazılımi kabul etmiyor vs vs o yüzden root ile yapabileceklerimi yapıyorum ama cloudy rom efsane![]()
Büyük ihtimal benim g2nin de çipi yanmıştı, uyumsuz rom yada yanlış yüklemeden dolayı, servise verdim dedim güncelleme yaparken kapandı açılmıyor. Çip mip değişimine uğraşmıyor adamlar. Direk anakartı ücretsiz değiştirip verdiler ama hayır göremedim o yüzden telefondan 2 ay sonra wcye düştü![]()
Bu hangisi hocam? Nereden bulabiliriz?Forumda bcansu hocam atmıştı onun attıgı baya benziyor bl için başvurdum custom rom yükleyip yapacamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.