Tema Huawei mate 7 top mix tema

MHG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Hayri
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
5
Cok tesekkur ederim size

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür bana ise rica ederim, aynı yerden daha bir çok değişiklik (kilit ekranı, durum çubuğu vs.) yapabilirsiniz. Bu şekilde melez tema oluşturabilirsiniz.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sayın Büyük Üstadım VSM ise Özel ricamı kırmayıp, bana özel aşağdaki yıllarca kullandığım Huawei Mate 7 temasını hazırlıyor....kendisine buradan herkesin huzurunda bir kere daha teşekkür ediyor ve sabırsızlıkla temamın bitmesini bekleyeceğim... Affınıza sığınarak ben bu temayı hazırladım eksikleri çoktur arkadaşlar daha da güzelleştirir paylaşabilirler. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın Tevfik_Akman , şahsen herkesin emeğine saygım var, ancak Siz bu sefer bana göre hem emek hırsızlığı, hemde İşgüzarlık yapmışsınız.....ve de benim sözlerimi kullanarak....Sayın Büyük Üstadım VSM ise Özel ricamı kırmayıp, bana özel aşağdaki yıllarca kullandığım Huawei Mate 7 temasını hazırlıyor....kendisine buradan herkesin huzurunda bir kere daha teşekkür ediyor ve sabırsızlıkla temamın bitmesini bekleyeceğim.

Yardım - Lyle's Golden Age

O nedenle size

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

gösteriyorumdevil~~

Tevfik_Akman

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tevfik
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
işçi
Konular
131
Sayın Tevfik_Akman , şahsen herkesin emeğine saygım var, ancak Siz bu sefer bana göre hem emek hırsızlığı, hemde İşgüzarlık yapmışsınız.....ve de benim sözlerimi kullanarak....Sayın Büyük Üstadım VSM ise Özel ricamı kırmayıp, bana özel aşağdaki yıllarca kullandığım Huawei Mate 7 temasını hazırlıyor....kendisine buradan herkesin huzurunda bir kere daha teşekkür ediyor ve sabırsızlıkla temamın bitmesini bekleyeceğim.

Yardım - Lyle's Golden Age

O nedenle size

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

gösteriyorumdevil~~
Hitabınız biraz ağır olmuş bu tema zaten Huawei teması sizin isteğiniz 3, 4gün olmuş bu tür hazır bir temayı yapmak 1.2 saat herhalde arkadaşların vakti yok düşüncesiyle yapmıştım ama bir daha böyle bir saygısızlık yapmam inşaallah alıntı yapmam saygı gereğiyleydi ama tekrar özür dilerim.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hitabınız biraz ağır olmuş bu tema zaten Huawei teması sizin isteğiniz 3, 4gün olmuş bu tür hazır bir temayı yapmak 1.2 saat herhalde arkadaşların vakti yok düşüncesiyle yapmıştım ama bir daha böyle bir saygısızlık yapmam inşaallah alıntı yapmam saygı gereğiyleydi ama tekrar özür dilerim.

Alıntı yaptığınız ama hiç belli olmuyor....yazdıklarımı Allah'tan ki biliyorum....neyse olan olmuş....Tema top mix değil, alenen Lyle's Golden age'in düzenlenmiş hali...o nedenle temanın adını değiştirin bence...

MHG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Hayri
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
5
Alıntı yaptığınız ama hiç belli olmuyor....yazdıklarımı Allah'tan ki biliyorum....neyse olan olmuş....Tema top mix değil, alenen Lyle's Golden age'in düzenlenmiş hali...o nedenle temanın adını değiştirin bence...
Skorpi Hocam, keşke bu kadar ağır bir giriş yapmasaydınız... Tevfik hocamın kötü bir niyeti olmadığı bence çok açık. Üstüne özür dilemiş olması da bence kendisinin büyüklüğü.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Skorpi Hocam, keşke bu kadar ağır bir giriş yapmasaydınız... Tevfik hocamın kötü bir niyeti olmadığı bence çok açık. Üstüne özür dilemiş olması da bence kendisinin büyüklüğü.

Kendisinin kötü niyeti olmadığını bende biliyorum....ama en başta bunu belirtip, ben dayanamadım bir şeyler yaptım deseydi, sorun olmazdı...
Üstelik de ben VSM Üstadımdan bunu istediğimi açıkça yayınlamamış olsaydım, bu Tema kimseninde aklına gelmezdi

Tevfik_Akman

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tevfik
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
işçi
Konular
131
Affınıza sığınarak ben bu temayı hazırladım eksikleri çoktur arkadaşlar daha da güzelleştirir paylaşabilirler. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Hocam yazının bu bölümünü okumadınız galiba birde benim bulduğum top mix olan tema diğerini bilemem evet aklımıza gelmeyebilirdi daha önce sawg temasını hazırlamıştım genel olarak Huawei ve general mobile temalarını inceleyip beğendiklerimizi miui ye uyarlamaya çalışıyoruz teşekkürler

tanerer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
TANER
Cihazım
REDMİ 3 PRO
Konular
1
Drive üzerinden nasıl kaydediyor uz