Yardım Huawei IMEI Hk.

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Merhaba arkadaşlar huawei mate s almayı düşünüyorum ama IMEI değişimi olmuyormus kirin islemcilerde.Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaş varmi biliyorum burası miui forumu ama yardım lazım :)

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

savanam

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Turgay
Cihazım
Z3 compact
Konular
0
Ben de Huawei honor 7 almayı düşündüm ama pasaport kaydı gerekiyor. Bu da emin değilim ama 130 küsür lira. Yurtdışına çıkan yakınınız varsa ona aldırmalısınız. Bir kişi yurtdışından iki senede bir telefon getirebilir. Telefon Almanya'dan geldi diyelim. Hac ibadeti için Arabistan'a gidip gelmiş bi yakınınızın üstüne de kaydettirebilirsiniz. Telefonu internetten getirtemiyosunuz. İmeili cihazlar gümrükten yasak yüzünden geçemiyor. İş çetrefilli yani.

Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de Huawei honor 7 almayı düşündüm ama pasaport kaydı gerekiyor. Bu da emin değilim ama 130 küsür lira. Yurtdışına çıkan yakınınız varsa ona aldırmalısınız. Bir kişi yurtdışından iki senede bir telefon getirebilir. Telefon Almanya'dan geldi diyelim. Hac ibadeti için Arabistan'a gidip gelmiş bi yakınınızın üstüne de kaydettirebilirsiniz. Telefonu internetten getirtemiyosunuz. İmeili cihazlar gümrükten yasak yüzünden geçemiyor. İş çetrefilli yani.
Hocam pasaportlar dolu :) IMEI atmak lazım oda araştırdığım kadarıyla kirin işlemcilerde olmuyormus

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt