Diğer Huawei akıllı Saat

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Değerli arkadaşlar, akıllı saat macerama Mi Band 20 ile başladım, Huawei Watch GT2 pro ile devam ettim ve en son Huawei Watch 4 Pro Titanyum cihazım ile mutlu beraberliğim devam ediyor. Huawei Watch GT 5 Pro tanıtıldıktan sonra, aklım az biraz kaymadı değil, köşeli olması çok hoş duruyor ama kendime otur oturduğun yerde, elindeki cihazın değerini bil, ilerde şeker ölçümlü versiyonu gelince, değişirsin dedim ve emekli olmadan önce yönetim grubundaki bazı yönetici arkadaşlarıma tavsiyede bulunarak önce sevgili iŁКΞЯ hocama GT5 pro modelini, sonra sevgili Security Developer hocama GT4 modelini ve en sonunda da sevgili chatin_62 hocamın, benim de gözümün kaydığı Huawei Watch GT5 Pro Titanyum modelini almasına vesile oldum, kendisine iyi günlerde kullanması dileğinde bulunmak isterim.
Sayın Peocawe hocam da hala Samsung Watch kullanmaya devam ediyor, bakalım ne zaman Huawei ye geçecek, merak ediyorum8=)

Kimler hangi akıllı saati kullanmaktadır ve batarya süreniz ne kadar, paylaşırsanız, sevinirim...
Bu güzel anlatım için teşekkürler hocam, marka dan ziyade kullanıcı dostu ve kaliteli olması da ayrıcalıklı 5 - 6 defa kenarını vb. kasasını çok sert vurmama rağmen ne çizilme, ne de herhangi bir eziklik oluştu.

Sesi, duruşu, ekranı yazılımı ile beni şahsen hayran bırakan bir marka idi almak nasip oldu.

Şuan ise watch 5 serisi muazzam fakat zaman ne getirir bilmiyorum alacak olur isem o kadar fiyata çıkıp ondan şaşmazdım.

%3 sarj ile bir günü çıkartan bir akıllı saat düşünün ve bitmeyen şarj

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
136
Bu güzel anlatım için teşekkürler hocam, marka dan ziyade kullanıcı dostu ve kaliteli olması da ayrıcalıklı 5 - 6 defa kenarını vb. kasasını çok sert vurmama rağmen ne çizilme, ne de herhangi bir eziklik oluştu.

Sesi, duruşu, ekranı yazılımı ile beni şahsen hayran bırakan bir marka idi almak nasip oldu.

Şuan ise watch 5 serisi muazzam fakat zaman ne getirir bilmiyorum alacak olur isem o kadar fiyata çıkıp ondan şaşmazdım.

%3 sarj ile bir günü çıkartan bir akıllı saat düşünün ve bitmeyen şarj
İleri zamanda yine saat alacak olsam huawei den şaşmam ;)

Üst Alt