Yardım Htc one m8 navi tuş

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Htc icin en son v7.2 port rom var fakat navigation tuşlar iptal edilmiş yerine popup bi tuş takımı var fakat bunu kullanmak istemiyorum arkadaşlar. Bu yazılım tuşlarını nasıl aktif edebiliriz birde hangi xposed sürümü kullanılacak bu romda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

HTC M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

harunserefli

Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arada kaynadı sanırım güncel buildprop üzerinde oynama yapilsa sorun çözülebilir gibime geliyor fakat hangi isimlerle oynayacağız bilgisi olan hocalardan destek bekliyorum

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam en son Nexus kullanırken o tuşlardan kullanmıştım. MIUI romlarda mipop adında bir şey vardı (sonradan iPhone'larda da konulmuştu) galiba bahsettiğiniz şey o. Altta varsayılan tuşlar için build.prop'tan qemu.hw.mainkeys satırını değiştiriyorduk ama HTC'de aynı mı bilemiyorum :)

Fiziksel tuş bulunan cihazlarda o popup tuşun ayarı ayarlar/ek ayarlar/hızlı erişim altından yapılıyor. Belki portlayan kişi o menü altına bir ayar koymuştur bir kontrol edin isterseniz.

Oyla:

harunserefli

Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam en son Nexus kullanırken o tuşlardan kullanmıştım. MIUI romlarda mipop adında bir şey vardı (sonradan iPhone'larda da konulmuştu) galiba bahsettiğiniz şey o. Altta varsayılan tuşlar için build.prop'tan qemu.hw.mainkeys satırını değiştiriyorduk ama HTC'de aynı mı bilemiyorum :)

Fiziksel tuş bulunan cihazlarda o popup tuşun ayarı ayarlar/ek ayarlar/hızlı erişim altından yapılıyor. Belki portlayan kişi o menü altına bir ayar koymuştur bir kontrol edin isterseniz.
Teşekkürler şimdi S roma dönüş yaptım fakat designer için başvuru yaptım kabul olmasını bekleyip tekrar deneme yapacağım inşallah kabul olur.. Birde bu xposed için wsm toolsmu yoksa normal xposed mu kullanıyorsunuz

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Teşekkürler şimdi S roma dönüş yaptım fakat designer için başvuru yaptım kabul olmasını bekleyip tekrar deneme yapacağım inşallah kabul olur.. Birde bu xposed için wsm toolsmu yoksa normal xposed mu kullanıyorsunuz

Kullanmıyorum hocam :) Son sürümlerde Türkçe dil ile xposed arasında bir uyumsuzluk var ikisinden birini tercih etmek gerekiyor ben de Türkçe'yi tercih ediyorum.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arada kaynadı sanırım güncel buildprop üzerinde oynama yapilsa sorun çözülebilir gibime geliyor fakat hangi isimlerle oynayacağız bilgisi olan hocalardan destek bekliyorum

Evet build.prop dosyasında şu düzenlemeyi yapabilirsiniz. G2'de böyle yapıyordum.

Sanal tuşları gizlemek için: qemu.hw.mainkeys=1
Sanal tuşları geri getirmek için: qemu.hw.mainkeys=0

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt