Yardım Hotspot paylaşımı

Ü

Üye silindi 96416

Guest
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.6
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar Vodafone sınırsız paket kullanıyorum limitsiz redli elite paketi ancak hotspotun 15 gb gibi komik bir sınırı var , alternatif olarak kullanabileceğim bir program var mı ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Arkadaşlar Vodafone sınırsız paket kullanıyorum limitsiz redli elite paketi ancak hotspotun 15 gb gibi komik bir sınırı var , alternatif olarak kullanabileceğim bir program var mı ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Sınır derken ? Operatör mu bu siniri belirliyor anlayamadim .

Oyla:

Karabulut.1453

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
3
Beyler merhaba. Konuyla pek alakası yok ama sormak istiyorum, Vodafone'nin sunduğu sınırsız YouTube benzeri paketler internetten yemiyor malumunuz. Şimdi bu sistemin çalışma prensibi nedir, YouTube paket adlı bir uygulama üzerinden internete girsek veya başka türlü bir yöntem ile youtube için alınan sınırsız interneti Google Chrome gibi bir uygulamaya aktarmak mümkün müdür ?

Oyla:

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Beyler merhaba. Konuyla pek alakası yok ama sormak istiyorum, Vodafone'nin sunduğu sınırsız YouTube benzeri paketler internetten yemiyor malumunuz. Şimdi bu sistemin çalışma prensibi nedir, YouTube paket adlı bir uygulama üzerinden internete girsek veya başka türlü bir yöntem ile youtube için alınan sınırsız interneti Google Chrome gibi bir uygulamaya aktarmak mümkün müdür ?
Bazi kisiler yapiyordu mumkun ama hocam kesinlikle yani hızı 1 mbps frlan oluyordu hatta olmuyordu bile çok kötüydü bazi kişilerde baska sinirsiz yollar biliyordu şuan kaldimi bilmiyorum ama iş değil yani o youtube paketini normal internet olarak kullanmak.

Oyla:

Karabulut.1453

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
3
Bazi kisiler yapiyordu mumkun ama hocam kesinlikle yani hızı 1 mbps frlan oluyordu hatta olmuyordu bile çok kötüydü bazi kişilerde baska sinirsiz yollar biliyordu şuan kaldimi bilmiyorum ama iş değil yani o youtube paketini normal internet olarak kullanmak.
Nasıl yapıldığı hakkında bir bilginiz var mı hocam ?

Oyla:

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Nasıl yapıldığı hakkında bir bilginiz var mı hocam ?
Suanlik yok maalesef ki ama Facebook gruplarinda dolaşıyor hocam veyahut YouTube da yazip filtrelemeden bu ay veya bu hafta yi seçip bi göz atarsanız ortaya çıkar gibi

Oyla:

hamzahakyol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berk Hamza
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
Web Developer
Konular
2
Konuyla ilgili bir çözüm bulabildiniz mi?

Oyla:
Üst Alt