Soru Hoparlör ve Ahize Temizliği ?

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Farkındayım, konuyu okudum ben de ama başlıkta belirttiğiniz için yine de attım.
Çok teşekkür ederim hocam ilginiz için :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla ben ılk falım sakız alıyorum sekersız cıgnıyorum 10 15 dk sonra onu yapıstırıp cekıyorum ınanılmaz temızlıyor kulaklıklarımda oyle yapıyorum sonrada dıs fırcası ıle ufaktan fırca atıyorum mıs gıbı 1 ayda bır yaparım
Bende yarın deneyeceğim hocam teşekkür ederim herkes bilgilerini paylaştığı için :)

R4W

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
muhammed
Cihazım
mi 10
Konular
12
bir şekilde vakum uygulasak zarar verir miyiz acaba o aygıtlara?

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
6s cihazım varken sakızla denedim ızgaralara sakız yapıştı daha beter oldu diş fırçası bana göre en garantili yöntem

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler hocam izledim yarın deneyeceğim :)

bir şekilde vakum uygulasak zarar verir miyiz acaba o aygıtlara?
Pek sanmıyorum sizin yorumunuzun bir üst yorumunda bir hocamız video atmış yarın o şekilde deneme yapacağım hocam sizde deneyebilirsiniz eğer böyle bir sıkıntınız varsa.

6s cihazım varken sakızla denedim ızgaralara sakız yapıştı daha beter oldu diş fırçası bana göre en garantili yöntem
Dikkat etmeye çalışacağız hocam yapacak bir şey yok bakalım artık yarın yaptığımda sonuç ne olacak.

R4W

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
muhammed
Cihazım
mi 10
Konular
12
sakız tatlı olmadıktan sonra (şekersiz) oksitlenme olmayacaktır ve kolayca yapışık kalmayacaktır kenarlara. bir de sıcak ve kıvamını kaybetmiş olmasın.

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
sakız tatlı olmadıktan sonra (şekersiz) oksitlenme olmayacaktır ve kolayca yapışık kalmayacaktır kenaralara. bir de sıcak ve kıvamını kaybetmiş olmasın sakızın.
Teşekkürler hocam videoda da anlatılıyor ve bir kaç hocam da söyledi falımın şekersiz sakızı ile uygulama yap diye öyle deneyeceğim zaten :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sakızın hem yapışma ihtimali var hem de ıslatılarak kullanılması gerekli. Eğer bir defa yapacaksanız sıkıntı olacağını zannetmiyorum fakat hem ahizesi hem de hoparlörü sıkıntılı bir cihaz olan Mi9 kullandığım için ben temizliği çok sık yapmak zorundayım. Temizlik için öncelikle sert kıllı bir fırça ile hafifçe fırçaladıktan sonra faber castell'in üretmiş olduğu tack-it isimli ürünü kullanıyorum. Normalde bir şeyler yapıştırma ve kalıntı bırakmadan tekrar çıkartmak için üretilmiş fakat telefon ahize temizliğinde de son derece başarılı. Yakınlarınızda bir kırtasiye varsa tack-it'e bir şans vermenizi tavsiye ederim.

Üst Alt