boot img patch yapıp rootlayabilirsin hocamHometech alfa 10 bt business 128 gb olan tablete rom ya da roota dair bir kaynak bilen var mı ? herhangi bir şekilde root yöntemi bulamadım
hocam rom dosyasını bulamadım içinden nasıl çekebilirim bilmiyorum yoksa düşündüm amaboot img patch yapıp rootlayabilirsin hocam
teşekkür ederim hocam desteğe mail attım ama dönüş olmadı olsaydı oradan yürüyecektim sınırsız foto yedekleme de telefonu yoruyorum sırf onun için arıyorumİnternette hiç bir şekilde ROM dosyası mevcut değil. İşiniz biraz zor gibi.
rom dosyası illaki internette vardır hocam stock rom o kadar da gizli saklı degildir bu işler baktım bende bulamadım apple cihaz gibi dosyalarına ulaşabilen yokhocam rom dosyasını bulamadım içinden nasıl çekebilirim bilmiyorum yoksa düşündüm ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim hocam desteğe mail attım ama dönüş olmadı olsaydı oradan yürüyecektim sınırsız foto yedekleme de telefonu yoruyorum sırf onun için arıyorum
Malesef hocam hiç yokrom dosyası illaki internette vardır hocam stock rom o kadar da gizli saklı degildir bu işler baktım bende bulamadım apple cihaz gibi dosyalarına ulaşabilen yok