burakoa Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Burak Cihazım Redmi Note 7 Yaş 27 Konum Edirne Katılım 22 Ekim 2019 Konular 3 Mesajlar 18 Tepkime puanı 1 Puanları 3 20 Kasım 2019 #1 arkadaşlar telefonumda sağ üstte hizmet yok yazıyo ve sim kartı okumuyor daha önce başınıza geldiyse yardım edebilir misiniz
arkadaşlar telefonumda sağ üstte hizmet yok yazıyo ve sim kartı okumuyor daha önce başınıza geldiyse yardım edebilir misiniz
burakoa Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Burak Cihazım Redmi Note 7 Yaş 27 Konum Edirne Katılım 22 Ekim 2019 Konular 3 Mesajlar 18 Tepkime puanı 1 Puanları 3 20 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 Devransahinx' Alıntı: Sim etkinleştiriliyor gibi bildirim alıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla ... hayır Oyla: Oyla 0 Downvote
Devransahinx' Alıntı: Sim etkinleştiriliyor gibi bildirim alıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla ... hayır
smtsmt227 Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Samett Cihazım Redmi note 7 Yaş 37 Konum Türkiye Katılım 18 Kasım 2019 Konular 4 Mesajlar 51 Tepkime puanı 19 Puanları 8 20 Kasım 2019 #12 Ben cihazı Carrefour dan aldım cihaz ambalajında evefone yazıyor du aradım cihazım kayıtlı mı diye sordum evet kayıtlı Türkiye garantili dediler Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Ben cihazı Carrefour dan aldım cihaz ambalajında evefone yazıyor du aradım cihazım kayıtlı mı diye sordum evet kayıtlı Türkiye garantili dediler Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burakoa Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Burak Cihazım Redmi Note 7 Yaş 27 Konum Edirne Katılım 22 Ekim 2019 Konular 3 Mesajlar 18 Tepkime puanı 1 Puanları 3 20 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #13 Devransahinx' Alıntı: Sim etkinleştiriliyor gibi bildirim alıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla ... hayır almıyorum Oyla: Oyla 0 Downvote
Devransahinx' Alıntı: Sim etkinleştiriliyor gibi bildirim alıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla ... hayır almıyorum
BlueMoonTR Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Bora Özdemir Cihazım Mi Band 3 Yaş 25 Konum Denizli Katılım 22 Ağustos 2018 Konular 4 Mesajlar 36 Tepkime puanı 10 Puanları 8 20 Kasım 2019 #14 Aynı sorun bende vardı. Sim kart çekmiyor, internete bağlanılamıyordu, imei ile alakalı bir sorunmuş servise vermen lazım Oyla: Oyla 0 Downvote
Aynı sorun bende vardı. Sim kart çekmiyor, internete bağlanılamıyordu, imei ile alakalı bir sorunmuş servise vermen lazım
burakoa Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Burak Cihazım Redmi Note 7 Yaş 27 Konum Edirne Katılım 22 Ekim 2019 Konular 3 Mesajlar 18 Tepkime puanı 1 Puanları 3 20 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 BlueMoonTR' Alıntı: Aynı sorun bende vardı. Sim kart çekmiyor, internete bağlanılamıyordu, imei ile alakalı bir sorunmuş servise vermen lazım Genişletmek için tıkla ... tamam eyvallah kardeşim Oyla: Oyla 0 Downvote
BlueMoonTR' Alıntı: Aynı sorun bende vardı. Sim kart çekmiyor, internete bağlanılamıyordu, imei ile alakalı bir sorunmuş servise vermen lazım Genişletmek için tıkla ... tamam eyvallah kardeşim