Çok fazla nedeni olabilir. Kablo, şarj cihazı, şarj soketi, bunların tamamı bir etken.Telefonum bi anda hizli sarj destegini kesti neden olabilir normalde 55w sarj olurken suan hizli sarj olmamaya basladi
Denedim ama bi fark olmadiTelefonu yeniden başlatıp dener misiniz?
Bir de farklı priz de olabilir.
Kablo adaptor sadece benim telefonumda yavas ediyoÇok fazla nedeni olabilir. Kablo, şarj cihazı, şarj soketi, bunların tamamı bir etken.
Denedim onuda gene aynıEkleme yapayım, şu ana dek gözlemlediğim ve öğrendiğim şey; ne kadar düşük yüzde varsa ona göre hız veriyor. Misal yüzde 15te şarja taktınız, hızlı dolum yapar, yüzde 70te taktınız normal yapar gibi gibi.. yüzde 15/20 civarı düşünce tekrar deneyin bakalım nasıl olacak![]()
Teknik bi problem var galibaEkleme yapayım, şu ana dek gözlemlediğim ve öğrendiğim şey; ne kadar düşük yüzde varsa ona göre hız veriyor. Misal yüzde 15te şarja taktınız, hızlı dolum yapar, yüzde 70te taktınız normal yapar gibi gibi.. yüzde 15/20 civarı düşünce tekrar deneyin bakalım nasıl olacak![]()
Durum hâla aynıTelefonun pili %15' e düşünceye kadar boşaldıktan sonra şarj yapınız ve %100 doluncaya kadar şarj durumunu izleyiniz ve izlemenizin sonucunu burada belirtiniz. Durum daha iyi anlaşılabilecektir, sanırım.