Yardım Hızlı Sarj..

Zi0TR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Turkce dil
Cihazım
Mi 10 ultra
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.4 kararlı hint romu
Telefon Modeli
Mi 11 ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Tel mi 11 ultra bildiğiniz üzere tel sarjsız geliyor bende oneplus sarjından aldım 65 waalt hızında ne hikmetse sarja takdığımda ekranda normal hızlı sarj tek yazıyor ve 65 waalt hızında doldurduğuna pek kanmadım priz değiş kablo fln demeyin prizlerin hepsinde değiştim sarj aleti ve kabloda sıfır yiyenimin ewinde başka sarj aleti kulandım 33 waalt hızında olmasına rağmen ekranda ultra hızlı sarj yazıodu.s bunun bi cözümü varmı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-09-27-04-30-34-611_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2021-09-27-04-30-34-611_com.miui.home.jpg
    464,6 KB · Görüntüleme: 10

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
OnePlus'ın hızlı şarjı ile uyumsuz olabilir. Sadece 65w olması yeterli değil, amper-volt uyumu da gerek. Ayrıca aldığınız ürün çakma da olabilir.

Oyla:

Zi0TR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Turkce dil
Cihazım
Mi 10 ultra
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
OnePlus'ın hızlı şarjı ile uyumsuz olabilir. Sadece 65w olması yeterli değil, amper-volt uyumu da gerek. Ayrıca aldığınız ürün çakma da olabilir.
Cakma değil orjinal kardeşim sarj cihazlarında önemli olan orjinaliği ili wooltajı benim bildiğim butun telefon üreticeleri sarj cihazlarında aynı uygulamayı kulanıyolar die biliyorum tek farl woltaj farkı..

Oyla:

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Turuncu uç kabloyla alakalı diye biliyorum, oneplus şarj aletine takıp deneyin belki olur ama arkadaşında dediği gibi kendi şarj aleti olmadığı için 65w kullanamıyor olabilir yüksek ihtimalle.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Cakma değil orjinal kardeşim sarj cihazlarında önemli olan orjinaliği ili wooltajı benim bildiğim butun telefon üreticeleri sarj cihazlarında aynı uygulamayı kulanıyolar die biliyorum tek farl woltaj farkı..
Bazı cihazlarda voltaj yüksek tutuluyor, bazı cihazlarda amper yüksek tutuluyor. Sonuç olarak ikisi de 65w olabilir ama amper-voltaj farklarından dolayı uyumsuz oluyorlar. Sadece watt değerine bakılması yanlış yani.

Ayrıca Forum iklimi gereği birbirimize olabildiğince "siz" kişisiyle hitap edip "hocam" hitap sözcüğünü kullanıyoruz. Bu konuda da bilgi vereyim. :)

Oyla:

faraza

''Yalan Dünya''
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Konular
22