Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba AliExpress den fotoğraftaki adaptörü aldım.
evde hızlı şarj desteklemeyen tüm telefonları şarj ederken pixel rom yüklü hızlı şarj destekleyen telefonumda (redmi 5 plus) her 5 saniyede bir şarjdan kesilip tekrar şarj almaya başladı 3 tane aosp tabanlı romda denedim aynı sorun (havocOS,Aospextended,SyberiaOS) neyse miui tabanlı globe romu kurdum. Kesintisiz ve hızlı şekilde şarj ediyor. ama ben miui tabanlı rom sevmiyorum bunun bi çözümü var mı ?
aosp tabanlı romda hızlı şarj etmek istiyorum.
magisk de modüllerde fast charcing adından çokça modül var bunlar çözüm olur mu size sirayım dedim.
teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yüklemeye çalıştığınız dosya büyük dediğinden dolayı hizliresim'e upload edip atıyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu şarjda kesilme olayı benim orjinal adaptörümde var ben çözümü şöyle buldum adaptörü fişten çekin sonra fişeği takmadan cihaza bağlayın cihaz şarj alırmış gibi tepki verecek bu sayede adaptörün içindeki kondansatörler boşalmış olacak sonra kabloyu telefondan ayırın ve fişe bağlayıp tekrar cihaza bağlayın bi deneyin yada çıkışı kısa devre edin fişteyken belki sizdede olur