Yardım hızlı şarj sorunu

Yusuf demirci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 6 pro
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.1
Telefon Modeli
Note 6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhaba yaklaşık 6 ay önce yurtdışı sıfır note 6 pro almıştım telefonu şarj ederken sadece arada sırada hızlı şarj oluyordu artık hiç hızlı şarj olmuyo. farklı adaptöre takınca hızlı şarj oluyor sorun telefonda değil cihaz yurtdışı olduğu için adaptörün yanında dandik bi dönüştürücü verdiler onu takıp kullanıyorum sizce sorun adaptördemi yoksa dönuştürücüyle kullandığım içinmi yavaş şarj ediyor ?

ilkerilyas_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İlker İlyas
Cihazım
Redmi Note 9
Meslek
Öğrenci
Konular
39
merhaba yaklaşık 6 ay önce yurtdışı sıfır note 6 pro almıştım telefonu şarj ederken sadece arada sırada hızlı şarj oluyordu artık hiç hızlı şarj olmuyo. farklı adaptöre takınca hızlı şarj oluyor sorun telefonda değil cihaz yurtdışı olduğu için adaptörün yanında dandik bi dönüştürücü verdiler onu takıp kullanıyorum sizce sorun adaptördemi yoksa dönuştürücüyle kullandığım içinmi yavaş şarj ediyor ?
Bende de var o sıkıntı. Cihazim redmi note 9. Cihazimi kutusundan cikan orjinal sarj adaptörü ile şarj ettigimde hizli sarj yazmiyor ve simgesi gözükmüyor ama cakma bi hizli sarj ozellikli adaptor ile sarj ettigimde hem simge cikiyor hem de hizli sarj yaziyor. Sorun adaptörde galiba

Oyla:

cepkutusu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
12
hızlı şarj destekli adaptör ve kablo olması gerekli kablo kaynaklı oluyor genelde bu sorunlar benim adaptör de yurtdışı tr cevirici var adaptör destekliyor kutusundaki hızlı şarj

Oyla:

Erenarius

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
20
Dönüştürücü ne kadar etkileyebilir ki? Etkiler tabi ama bence gene hızlı şarj alırdı yani. Evde orjinal var, 3 cihazda algılıyor. Dönüştürücü yok yurtdışından aldık sıfır telefonla geldi. Sizinkini bilemedim şimdi ama bize gelen hiçte dandik durmuyordu

Redmi 8A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Yusuf demirci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 6 pro
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dönüştürücü ne kadar etkileyebilir ki? Etkiler tabi ama bence gene hızlı şarj alırdı yani. Evde orjinal var, 3 cihazda algılıyor. Dönüştürücü yok yurtdışından aldık sıfır telefonla geldi. Sizinkini bilemedim şimdi ama bize gelen hiçte dandik durmuyordu

Redmi 8A cihazımdan Tapatalk k

bende dönüştürücüden olduğunu pek düşünmüyorum ama fişe takınca boş duruyo ve elektrik çıtırtıları geliyo hatta elektrik dönüştürücünün uçlarını aşındırdı bazı yerleri kabardı baya dandik fotoğrafını koyarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hızlı şarj destekli adaptör ve kablo olması gerekli kablo kaynaklı oluyor genelde bu sorunlar benim adaptör de yurtdışı tr cevirici var adaptör destekliyor kutusundaki hızlı şarj
adaptörümün hızlı olduğu kesin yanında gelen kabloyla da bazen hızlı oluyodu sonradan hiç hızlı yapmamaya başladı şuan farklı kablo kollanıyorum hızlı olup olmadığını bilmiyorum

Ekli dosyalar

• 1620767189486..jpg
    1620767189486..jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 11
  • 1620767213966..jpg
    1620767213966..jpg
    463,2 KB · Görüntüleme: 11
Oyla:

M.Sami

Xiaomi Mİ 11 - 12/256 Special Edition
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
bende dönüştürücüden olduğunu pek düşünmüyorum ama fişe takınca boş duruyo ve elektrik çıtırtıları geliyo hatta elektrik dönüştürücünün uçlarını aşındırdı bazı yerleri kabardı baya dandik fotoğrafını koyarım

adaptörümün hızlı olduğu kesin yanında gelen kabloyla da bazen hızlı oluyodu sonradan hiç hızlı yapmamaya başladı şuan farklı kablo kollanıyorum hızlı olup olmadığını bilmiyorum
servis yollayın hocam.
donüştürücü kıvılcım atarak cihaz şarj söketini bozmuş yüksek ihtimalle
hiç bir zaman bu dönüştürücü kullanmayın her zaman risk yangın bile çıkabilir Allah korusun

Oyla:

Erenarius

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
20

Hocam çok dönüştürücü var elimde ilk kez böylesini gördüm. Dönüştürücünün iyi olmadığını düşünüyorum. Kullanmayın bence zarar vermesin şimdi adaptöre. Bu arada adaptörüde atarmısnız?

Oyla:

Yusuf demirci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 6 pro
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
servis yollayın hocam.
donüştürücü kıvılcım atarak cihaz şarj söketini bozmuş yüksek ihtimalle
hiç bir zaman bu dönüştürücü kullanmayın her zaman risk yangın bile çıkabilir Allah korusun
yurtdışı olduğu için servise yollayamam
Hocam çok dönüştürücü var elimde ilk kez böylesini gördüm. Dönüştürücünün iyi olmadığını düşünüyorum. Kullanmayın bence zarar vermesin şimdi adaptöre. Bu arada adaptörüde atarmısnız?

adaptör böyle minik bişey

Ekli dosyalar

• 1620769505928..jpg
    1620769505928..jpg
    956,9 KB · Görüntüleme: 7
  • 1620769537903..jpg
    1620769537903..jpg
    878,1 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
yurtdışı olduğu için servise yollayamam

adaptör böyle minik bişey

Bu adaptör hızlı şarj adaptörü değil. 2A sıradan bir adaptör. Hemde oldukça uyduruk bir klon, orijinal değil.

Priz dönüştürücü bu durumu etkilemez.

Her kutudan çıkan şarj aleti hızlı yada turboyu destelemez. Yani şarj aletinin kutudan çıkması/ çıkmamasının bir önemi yok.

Oyla:
Üst Alt