Yardım Hızlı şarj problemi

Karahisarrr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdussamed
Cihazım
Resmi note 8 pr
Konular
3
Arkadaşlar merhabalar, redmi note 8 pro aldım eşime ve kendime, telefonumu şarja taktığımda daha önceden, çift şimşek işareti çıkıyordu sağ üstte pil. Simgesinin orda şimdi çıkmıyor, aynı kablo ve adaptörü prizden çıkarmadan eşimin redmi sine takıyorum onda çıkıyor sanırım. Bu çift şimşek işareti hızli şarj ile alakalı, yani benim telefon hızlı şarj olmuyor aynı donanımla eşimin ki oluyor, nasıl.Çözebilirim , yardımcı olursanız sevinirim, not : kabloyu adaptörü değiştirin yazıyor çoğu forum sayfasında, aynı aletler ile diğer telefonda oluyor bende olmuyor bir kez daha belirtmek istedim

bysyx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi8Lite
Konular
25
Hızlı şarj olmayan telefonu bilgisayara bağlayınca dosyaları görebiliyor musun

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Arkadaşlar merhabalar, redmi note 8 pro aldım eşime ve kendime, telefonumu şarja taktığımda daha önceden, çift şimşek işareti çıkıyordu sağ üstte pil. Simgesinin orda şimdi çıkmıyor, aynı kablo ve adaptörü prizden çıkarmadan eşimin redmi sine takıyorum onda çıkıyor sanırım. Bu çift şimşek işareti hızli şarj ile alakalı, yani benim telefon hızlı şarj olmuyor aynı donanımla eşimin ki oluyor, nasıl.Çözebilirim , yardımcı olursanız sevinirim, not : kabloyu adaptörü değiştirin yazıyor çoğu forum sayfasında, aynı aletler ile diğer telefonda oluyor bende olmuyor bir kez daha belirtmek istedim
Anlatımlarınızdan yola çıkarak tahminlerimi söylüyorum.

1- Eşiniz telefonun ayarlarıyla oynanamış, olduğu gibi kullanıyor olabilir mi?
2- Eşinizden farklı olarak launcher yüklemiş olabilir misiniz?
Tüm bunların dışında yeni bir launcher yükleyerek tekrar deneyebilir misiniz?
Microsoft Launcher veya sizin bilidiğiniz launcher gibi...

Oyla:

Karahisarrr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdussamed
Cihazım
Resmi note 8 pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar şimdi iş yerinde şarja taktım çift şarj işareti çıktı, yani düzeldi, benim tahminimde dün şarja takılıyken bir ara pupgye girmiştim oyun hızlandırıcı vb bir durum dan dolayı hızlı şarjı askıya almış yerine normal şarja geçmiş olabilir mi ki diye düşündüm, cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkür eder, çok sagolun

Oyla:

İsmail84

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi9 t
Konular
0
Arkadaşlar şimdi iş yerinde şarja taktım çift şarj işareti çıktı, yani düzeldi, benim tahminimde dün şarja takılıyken bir ara pupgye girmiştim oyun hızlandırıcı vb bir durum dan dolayı hızlı şarjı askıya almış yerine normal şarja geçmiş olabilir mi ki diye düşündüm, cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkür eder, çok sagolun

İyi aksalar aynı sorun bende de oldu kaç gündür ugrasiyorum sonucunu bulamadım hızlı şarj olmuyor denemedik sarjbaleti bırakmadım sizinki nasıl düzeldi yardımcı olabilirmisniz

Oyla:

Karahisarrr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdussamed
Cihazım
Resmi note 8 pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi aksalar aynı sorun bende de oldu kaç gündür ugrasiyorum sonucunu bulamadım hızlı şarj olmuyor denemedik sarjbaleti bırakmadım sizinki nasıl düzeldi yardımcı olabilirmisniz
Merhabalar hocam, ben ilk yasağında telefonu pupg oynarken şarja takmıştım akabinde iş yerinde dış fırçasıyla şarj girişini güzelce temizledim Bi toz falan varsa diye, akabinde tekrar taktım hızlı şarj işareti geldi

Oyla:

AhmetKalender

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Meslek
İşçi
Konular
0
Merhaba benim telde ilk defa bugün çift şimşek işareti ile şarj yaptı daha önce yoktu böyle birşey bugün muiu güncelleme geldi ben ona bağlıyorum

Oyla:
Üst Alt