- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Hocam bakın bu cihaz 27 wat bu linkten aldımdost, FE 25W destekliyor siz 27/33/45/67W ile şarj bile etseniz cihaz maksimum 25W çeker.
Şarj aletinin markası önemli değil yani telefon bu benim şarj aletim değil şarj olmam demez, yeter ki kaliteli olsun sorun olmaz.
Bu da kutu çıkması
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Verdiğiniz linkteki cihazları alicam olmazsa iade ederim teşekkür ederimdost, Kaliteli/farklı kablo ile deneyin o zaman, belki de telefon (20 FE) 1 saatte şarj oluyordur, 15W şarj aleti takınca çok ısınıyordur ama 33W takınca ısınma olmuyordur....
Bu da benim şarj aletleri ile şarj sürelerim...
İpucu - 10/18/33W Şarj Aleti ile Şarj Süreleri
Forumda çokça sorulan bir konuya fikir vermesi açısından konuyu açıtım ama bu süreler cihazdan cihaza, prizden prize, kullanılan kablo ve şarj aletine göre değişkenlik gösterebilir ;) Tıpkı rom konularında olduğu gibi (neden bu kadar ekran süresi alamıyorum) neden bu kadar hızlı/yavaş şarj...forum.miuiturkiye.net
Günün fırsatı: Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) Duvar Şarjı F210 - 000CA26477Yorumlara bakabilirsiniz neden üç yıldız...
Bu bence çok iyi, spigen ünlüdür, diğer markalara göre daha güvenilir, yorumlardan da anlaşılıyor, spigen iyi seçim..Günün fırsatı: Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) Duvar Şarjı F210 - 000CA26477Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu nasıl hocam