Bende öyle biliyorum, öyle yapıyorum miui7 de. Peki hocam kolay gelsin o zaman..Denedim ama sonuç alamadım. Miui5 de yapıyordum ama miui7 yapamadım. Temalarda bir dosya istediğin şekli aldırtabiliyor du simgeye ama o dosyayı bir türlü çalıştıramadım. Hep köşeli kaldı. Bende oval yapmaya karar verdim. Sorun değil böyle daha güzel oluyor
İşte bende biliyorum am bir türlü yapamadım nedense. TeşekkürlerBende öyle biliyorum, öyle yapıyorum miui7 de. Peki hocam kolay gelsin o zaman..
Mi4c de var şuan sadece. Istek ıcın acılmıs konular vararkadaşların dediği gibi çift tıklama olsa güzel olurdu ama canınız sağ olsun o kadar uğraşıp tema yapıyorsunuz elinize sağlık.
bu arada xioami ye yazsak yeni güncelleme çıkmadan onuda ekleseler ingilizcesi olan arkadaş bi zahmet iletişime geçsin yawçok güzel bi özellik bence...
Bu çift tıklama özelliği sadece istemekle olmuyor maalesef. Farklı birçok sorun var. Sözleşme, telif, patent, maliyet v.s.arkadaşların dediği gibi çift tıklama olsa güzel olurdu ama canınız sağ olsun o kadar uğraşıp tema yapıyorsunuz elinize sağlık.
bu arada xioami ye yazsak yeni güncelleme çıkmadan onuda ekleseler ingilizcesi olan arkadaş bi zahmet iletişime geçsin yawçok güzel bi özellik bence...