Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sıkça sorulan sorularda cevabın var.Hocam bende de arkadaştaki gibi hata verdi 3. Parti desteklenemez diye. Mi 4C 5.1.1 Kurulu. O Wallpaperdaki havadurumu/saat uygulaması hangisidir acaba ?
Tema kullanmıyor kendisi yapmış ve roma gömmüş, bende sormuştum eskiden çok soran oluyor bende beğeniyorum ama henüz paylaşmadı sanıyorumAcaba kullandığınız tema hangisi öğrenebilirmiyim iconları çok güzel
Tşk ederim.içimde kaldı amaTema kullanmıyor kendisi yapmış ve roma gömmüş, bende sormuştum eskiden çok soran oluyor bende beğeniyorum ama henüz paylaşmadı sanıyorum
Hocam bu yollar bilgisayarda mı yapılacak ? Ben Dosya Yöneticisine girince bu dediğiniz yolları göremedim. PC de yapılacaksa da bağdaştıramadım mantığını3. parti tema yükleme sorunu olan arkadaşlar;
Ekteki dosyayı indirip Roboto-regular.ttf dosyasını system/fonts klasörüne system_fonts.xml (geri dönmek için işlemden önce sysytem_fonts.xml dosyasının yedeğini system/etc klasöründen almayı unutmayın) dosyasını ise system/etc klasörüne kopyalayın.
Permission'ların 644 olmasına dikkat edin. Cihazı yeniden başlatın.