Yardım Hiper Os 2 de mi fitness sorunu

sas_sas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sururi
Cihazım
mi5
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.Eu, Hyper Os 2.0.16.0
Telefon Modeli
Mi 11 Lite 5G NE, Lisa...
Bootloader Kilidi
Açık
Lisa telefonuma en son Xiaomi Eu Hiper Os 2.0.16.0 cusom romunu kurdum.
Herşey sorunsuz gibi görünüyor. Tek sorunum Xiaomi Smartband 7 Pro ile ilişki kurması için gerekli olan MiFitness app kurulamıyor.
Çözümü çok araştırmama rağmen henüz bulamadım. PlayStoredaki MiFitness app kurulmuyor. Netde bulduğum eski veya HiperOs uyumlu olduğu belirtilen eski veya yeni v3.52 gibi app ler sistem uygulamaları gerekçesi ile kurulumuna Hiper Os izin vermiyor. Çözüm önerebilen veya kurulabilecek app bilenler yardım ederse sevinirim..

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Lisa telefonuma en son Xiaomi Eu Hiper Os 2.0.16.0 cusom romunu kurdum.
Herşey sorunsuz gibi görünüyor. Tek sorunum Xiaomi Smartband 7 Pro ile ilişki kurması için gerekli olan MiFitness app kurulamıyor.
Çözümü çok araştırmama rağmen henüz bulamadım. PlayStoredaki MiFitness app kurulmuyor. Netde bulduğum eski veya HiperOs uyumlu olduğu belirtilen eski veya yeni v3.52 gibi app ler sistem uygulamaları gerekçesi ile kurulumuna Hiper Os izin vermiyor. Çözüm önerebilen veya kurulabilecek app bilenler yardım ederse sevinirim..
Apk ile yükleyin hatayı söyleyin rootlumu cihazınız?

Oyla:

sas_sas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sururi
Cihazım
mi5
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root suz. Playstore daki ve netden bulduğum apk lar güncellemeye çalışıyor ama yapamıyor. Mevcut yani gömülü uygulamayı kaldırabilsem belki net den indirdiğim versiyonlardan biri kurulabilir. Ancak uygulamaları yönet altında bir uygulama görülmüyor. Yine bazı versiyonlar kurulum sırasında 'sistem uygulamaları bilinmiyen kaynaklardan -her türlü izni vermeme rağmen- kurulmaz' hatası veriyor..

Oyla:

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Root suz. Playstore daki ve netden bulduğum apk lar güncellemeye çalışıyor ama yapamıyor. Mevcut yani gömülü uygulamayı kaldırabilsem belki net den indirdiğim versiyonlardan biri kurulabilir. Ancak uygulamaları yönet altında bir uygulama görülmüyor. Yine bazı versiyonlar kurulum sırasında 'sistem uygulamaları bilinmiyen kaynaklardan -her türlü izni vermeme rağmen- kurulmaz' hatası veriyor..
Adb app controlmüydü öyle bir uygulama vardı onu deneyip kaldırabilirsiniz ama /systeme gömülüdür o root ile anca lsposed kuracaksın core patch ile imza doğütlamasını kaldırcaksın.

Oyla:
Üst Alt