Haber Hintli bir arkadaşımızın Mİ5 üzerindeki çeşitli testleri.

Hintli bir arkadaşımızın Mİ5 üzerindeki çeşitli testleri..

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Bilalshnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Rn3Pro
Meslek
Öğrenci :)
Konular
5
Burdan anlıyoruz ki telefonun kırılan diğer videosu çekemeyenler tarafndan fake bi cihazla yapılmış :D

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Burdan anlıyoruz ki telefonun kırılan diğer videosu çekemeyenler tarafndan fake bi cihazla yapılmış :D
Hayır öyle de değil tabiki. Sadece kırılacak yer çok iyi seçiliyor ve camın çizilmesi de işi kolaylaştırıyor. 6 ve üzeri elmaslarla yapılan çizimler ekrana hasar veriyor.
Şöyle düşünebilirsiniz. Bir camı iki elinizle kırmanız, elmasla çizip kırmanızdan biraz daha fazla güç ister değil mi?

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Bilalshnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Rn3Pro
Meslek
Öğrenci :)
Konular
5
Hayır öyle de değil tabiki. Sadece kırılacak yer çok iyi seçiliyor ve camın çizilmesi de işi kolaylaştırıyor. 6 ve üzeri elmaslarla yapılan çizimler ekrana hasar veriyor.
Şöyle düşünebilirsiniz. Bir camı iki elinizle kırmanız, elmasla çizip kırmanızdan biraz daha fazla güç ister değil mi?

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Hocam dediğiniz gibi camı elmasla çizdiğiniz zaman tıklatsanız bile çıkar yerinden , hem filmlerde hemde gerçekte öyle camcılar zaten bu yöntemle çalışır hatta yazın fayans ustasının yanında çalıştım elmasla fayansı çiziyor fayans tek tıkta ayrılıyor ama elle çizmeden yapınca çok zor ,olayı çok güzel açıklamışşınız :)

Üst Alt