Soru Hindistan romunda Hindistan bölgesinin sistem uygulamaları yüklense, güncelleme yapılsa ne olur?

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Telefonumda Hindistan 12.0.2.0 romu yüklü. Telefon Xiaomi TR garantili. Bölge olarak Hindistan seçip sistem uygulamaları güncelleyiciye girince aşağıdaki uygulamaların güncellemesi olduğu görünüyor. Bunları güncellesek ne olur? Burada özellikle Sistem Launcher dikkatimi çekti. Bunu güncellesem ne olur? Telefonda Hindistan romu olduğu için mi bu güncellemeler çıkıyor yoksa bölge hindistan seçildiği için bunlar Hindistana özel uygulamalar mı? Özellikle Sistem Launcher üzerinden cevap verebilir misiniz?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-11-17-20-49-30-870_com.xiaomi.discover.jpg
    Screenshot_2021-11-17-20-49-30-870_com.xiaomi.discover.jpg
    346,7 KB · Görüntüleme: 37

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Herhangi bir sorun olmaz güncelleyebilirsiniz, ancak tekrar bölge değişikliği yaparsanız bölgeye özel uygulamalar çalışmayabilir.

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir sorun olmaz güncelleyebilirsiniz, ancak tekrar bölge değişikliği yaparsanız bölgeye özel uygulamalar çalışmayabilir.
Cevabınız için teşekkürler. Uygulamalar açısından öyle olabilir. Kafama takılan Sistem Launcher güncellenirse ne olur. Sonuçta bu Hindistan romu ve hindistan romuna özel bir güncelleme ise bunu güncellemek yararlı olabilir ama günceleyip bölgeyi TR yapınca ne olur bunun cevabı var mı acaba? Sonra telefon da önemli bir sorun çıkmaz mı?

uurcan7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
RedMi Note 8
Meslek
Yok
Konular
6
Cevabınız için teşekkürler. Uygulamalar açısından öyle olabilir. Kafama takılan Sistem Launcher güncellenirse ne olur. Sonuçta bu Hindistan romu ve hindistan romuna özel bir güncelleme ise bunu güncellemek yararlı olabilir ama günceleyip bölgeyi TR yapınca ne olur bunun cevabı var mı acaba? Sonra telefon da önemli bir sorun çıkmaz mı?
İstersen romunu Global olarak flashla. Şu anlık ayarlar üzerinden bölgen Türkiye olsun ve güncellemelerini yap.

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
İstersen romunu Global olarak flashla. Şu anlık ayarlar üzerinden bölgen Türkiye olsun ve güncellemelerini yap.
Ben google uygulamalarını sevmediğim için globalden Hindistan'a geçtim. Hindistan romundan çok memnunum, globale geçmek istemiyorum. Teşekkürler cevabınız için.

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Onun yerine xiaomi.eu öneririm.
Önerme sebeplerinizi yazar mısınız. Ben bootloader kilidini hiç açmadım, açmayı düşünmüyorum. Eu rom bildiğim kadarıyla kilit açmadan yüklenmiyor .Mesela Eu romda arama kaydı var mı?

ulas55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ulas
Cihazım
Redmi nOte8
Konular
1
eu romda arama kaydı var tabi.
Hindistan romda var.
Endenozya romda var.

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
eu romda arama kaydı var tabi.
Hindistan romda var.
Endenozya romda var.
Eu rom ile EEA romun farkı nedir? Benim kafam karıştı. Ben bootloaderi açmadan Xiaomi Tool V2 ile hindistan romuna geçmiştim. Xiaomi Tool V2'de Avrupa falan diye bir rom çıkıyor. Bu hangi rom oluyor? EU mu EEA mı?

operation

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
lg g4
Konular
3
Eu rom ile EEA romun farkı nedir? Benim kafam karıştı. Ben bootloaderi açmadan Xiaomi Tool V2 ile hindistan romuna geçmiştim. Xiaomi Tool V2'de Avrupa falan diye bir rom çıkıyor. Bu hangi rom oluyor? EU mu EEA mı?
bootloader ı açmadan nasıl geçtin hindistana. ben de hindistan kullanıyorum ama bootloaderı açmıştım aldığımda. bu arada bootloaderı açmış olman garantiyi iptal etmiyor. root olmamalı sadece. ben bu şekilde servise verdim teli tamir ettiler hindistan romu gorerek

Üst Alt