Güzel düşünceleriniz için Çok teşekkür ederim hocam çok sağolun başka yarışmalar da sizleri de görmek isterizFuXiN Tebrikler hocam.
İsminizi orada görmek gurur verici. İyi ki varsınız. Başarılarınızın devamını diliyorum
Çok teşekkür ederim hocam inşallah daha iyilerini de yapacağızHocam sizi can gönülden tebrik ediyorum
Tebrikler hocam miuitürkiye ailesi üyesi olarak mutlu oldum.
Tebrik ederim Metin hocam göğsümüzü kabarttın başarılarının devamını dilerim artı yarın buluşmaya da bekliyoruz artık ünlüsün nede olsa resim çekilmeyi sende bizde hakediyoruz
Selametle
Tekrar tebrikler hocam ama ne demek istediğinizi anlamadım, aslında aklıma bi ihtimal geliyor, test ettiğim temalardan biri mi?agit77 Ömer abi güzel düşünce ve dileklerin için çok teşekkür ederim
Keşke sana söylediğim de sende katılsaydın emin ki en iyi ödülü sen alacaktın ve listeye birlikte girecektik.
Forumda benden daha iyi tasarım ve tema yapacak çok kişi olduğunu düşünüyorum umarım bu vesile olur ve bu tarz yarışmalara hep beraber katılır bütün ödülleri forumca toplarız
bakivrd44 çok teşekkür ederim hocam
Kurtadam çok teşekkür ederim hocam inşallah daha iyilerini de yaparız
XiaoMiu teşekkürler hocam sağolun
Metin çok teşekkür ederim hocam belki de siz kazandınız
ozgrcvdr çok teşekkür ederim hocam. O kadar kişi arasından kazanan listesine girmek çok güzel bir duygu
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi