Yardım Hiçbir tepki vermeyip sadece bootloopta kalan redmi note 11 pro (viva)

UygarTas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uygar Taş
Cihazım
Redmi 9/Poco M2
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 13
Telefon Modeli
Redmi Note 11 Pro (viva)
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese iyi forumlar. Cihaza twrp yüklemeye çalışırken fastboot flash recovery boot.img yerine sayfada hazır olan konut fastboot flash boot boot.img komutunu yapıştırınca cihaz açılıp twrp splash logoda kaldı, yeniden başlattım yine aynı. fastboot moda almaya çalıştım yine aynı. mtk bypass ve android utility tool ile auth bypasslayı stok rum atmaya çalıştım. android utility de open com fail please restart program, mtk bypassta ise Reading configuration... [ERROR] CONFIGUATION SETTING NOT FOUND hatası alıyorum ve şuan hiçbirşey yapamıyorum. cihazda stok miui 13 var brn imei repair yapıp hyperos yükleyecektim şuan bu durumda kaldı.

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12
Sana attığım Forumdaki bağlantıdan indirdin değil mi? Bat dosyası var normalde çünkü hata imei yedekleme için bat dosyası vb var. Bat dosyaları gizli değil mi senin bilgisayar da.

Oyla:

UygarTas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uygar Taş
Cihazım
Redmi 9/Poco M2
Konular
3
Sana attığım Forumdaki bağlantıdan indirdin değil mi? Bat dosyası var normalde çünkü hata imei yedekleme için bat dosyası vb var. Bat dosyaları gizli değil mi senin bilgisayar da.
yine aynı şekilde hocam evet verdiğin linkten indirmişrim bu da son attığın linkteki zip
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MTK client dosyasını ziptan çıkar klasöre içinde brom mod bat var çalıştır enter bas sonra 3 tuşa birden bas. Çalışıyorum yardımcı olamam.
brom mod dediğin dosyanın adını mtk.bat olarak değiştirmiş olabilirler diye düşünüyorum fakat o da işe yaramıyor şuan bu şekilde uyarı alıyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12
MTK client menü ye tıkla, dosyayı değiştirmiş galiba benim bilgisayardki 2 3 ay önce indirdiğim

Oyla:

UygarTas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uygar Taş
Cihazım
Redmi 9/Poco M2
Konular
3
MTK client menü ye tıkla, dosyayı değiştirmiş galiba benim bilgisayardki 2 3 ay önce indirdiğim
evet orda menü olarak çıktı bypass brom ama bu hatayı alıyorum bu sefer de DeviceClass - [LIB]: ←[31mCouldn't get device configuration.←[0m

Oyla:

UygarTas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uygar Taş
Cihazım
Redmi 9/Poco M2
Konular
3
burhan0660 hocam sizin bir bilginiz varmı acaba bu konuda auth bypass yapmıyor hiçbi şekilde 4-5 tane uygulama denedim

Oyla:
Üst Alt